Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS
Prueba Amazon Prime 30 días gratis

ANEM DE FIRA...ANEM DE RUTES: RUTES GUIADES, CRONISTA DE GATA: 1.- DE L'ESGLÉSIA A L'ERMITA (dissabte 7, 17:30 h.) 2.- DEL RAVAL AL MIRADOR DE LES COVES ROGES (diumenge 8, 12:00 h.)

ANEM DE FIRA...ANEM DE RUTES: RUTES GUIADES, CRONISTA DE GATA: 1.- DE L'ESGLÉSIA A L'ERMITA (dissabte 7, 17:30 h.) 2.- DEL RAVAL AL MIRADOR DE LES COVES ROGES (diumenge 8, 12:00 h.)

Com moltes fires...tornem a anar de rutes. Turisme, ajuntament, organització, us convidem a tots i totes a gaudir de les rutes que guiaré els dos dies de fira. L’eixida serà des de l’Oficina de Turisme (allí es podeu apuntar o bé comunicar-m’ho a mi o a l’organització). Aquest és el programa dels dos dies de rutes:

1.- DISSABTE, 17:30 HORES (Atenció, el canvi d’horari ve donat pel bon temps que segueix fent i que dona peu a fer la migdiada més llarga). DE L’ESGLÉSIA A L’ERMITA.

Coneixerem l’església de Sant Miquel Arcàngel, anirem contemplant els plafons ceràmics tradicionals i devocionals dels carrer, sabrem l’anecdotari del centre del poble. Al passar la carretera enfilarem la pujada al Calvari pel mig de les estacions. Arribarem a l’ermita del Santíssim Crist del Calvari. La visitarem i podrem assabentar-nos de la seua història. Gaudirem del paisatge des de dalt del Tossalet. Tornarem cap a la fira.

2.- DIUMENGE, 12:00 HORES. DEL RAVAL AL MIRADOR DE LES COVES ROGES.

Ens endisarem en els carrers típics de reminiscències morisques i tradicionals del Raval. Veurem més plafons ceràmics devocionals. Pujarem per passador que ens portarà al Mirador de les Coves Roges. Coneixerem l’ancestral història del lloc. Per altres carrers del Raval tornarem a la fira.

JA HO SABEU. NO PODEU PERDRE’S LES DUES RUTES. ÉS LA HISTÒRIA VIVA DEL POBLE DE GATA. 

Fotos arxiu. // Posters Ajuntament-Fira. 

0 comentarios