Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UNA BONA RIUÀ....I SEGUEIX PLOVENT (Ja tenim 80 litres des de la nit de dissabte)

UNA BONA RIUÀ....I SEGUEIX PLOVENT (Ja tenim 80 litres des de la nit de dissabte)

La fotografia és molt bonica. L’ha feta des de sa casa Alberto Cardona Pedro i li agraïsc que la puga publicar al blog. Ací teniu el RIU GORGOS, que mostra una bona riuà, que pot anar creixent si segueix plovent com està fent-ho ara en tota la comarca, sobre tot en punts de l’interior com Castell de Castell, Benigembla o les serres d’eixos pobles. Anit ja donavem les primeres fotografies. Ara ja és una realitat a "la claror del dia". Les previssions estan complint-se, la prevenció de no fer escola està molt ben presa per les autoritats, des de les locals fins les autonòmiques, i seguim acumulant litres.

Si ahir tancavem el dia amb 64 litres, hui dilluns 19 a aquesta hora (8,50 del matí) ja em portem 16, que en total fan 80 litres en 33 hores. L’observatori de Meteoxàbia del CEIP Santíssim Crist és la referència. Seguiré donant-vos la informació. La humitat estava ara al 96 per cent. Tocarem aquest matí els 200 litres de l’acumulat al mes. Ara n’hi havia ja 193,2. I seguim sumant.

Ja el tenim aci!!!. Aquesta és la frase que utilitza Antonia Torres, des de la part del Penyó cap al Parc del Raval. A migdia vois posaré un àlbum recopilant totes les fotografies que han pujat al facebook els usuaris. EL RIU GORGOS al pas per GATA és hui dilluns 19 de desembre la notícia...

La imagen puede contener: cielo, exterior, naturaleza y agua

FONTS: Fotos, Alberto Cardona Pedro i Antonia Torres.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Trasllade la teua pregunta a Vicent Signes "Canya" i ell ens ho dirà. Gràcies.

Joan -

Quin és el volum acumulat en aquest cap de setmana i hui dilluns? I el total en Desembre? I el total anual?