Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA NOTÍCIA ESPORTIVA DEL DIA: EL GORGOS JUVENIL RECUPERA EL LIDERAT. Guanya 2-3 al Benirredrà.

LA NOTÍCIA ESPORTIVA DEL DIA: EL GORGOS JUVENIL RECUPERA EL LIDERAT. Guanya 2-3 al Benirredrà.

Ha Guanya al Benirredra per 2 a 3.

Si el Villalonga ha empatat o perdut pot ser el líder en solitari, amb 55 punts.

Una gran notícia esportiva futbolística s’acaba de produir fa tan sols una hora. El Gorgos C.F. juvenil ha guanyat per 2 a 3 al Benirredrà, que fins ara era el primer, colíder amb el Gorgos i Villalonga.

El "golaverage" li afavoria d’ací i ara encara més. No tinc encara el resultat del Portuarios-Villalonga per a saber si el Gorgos serà líder en solitari, però per de prompte és el primer de la taula de classificació amb 55 punts.

Com deia ahir, Jaume Serra i els seus homes hi hauran lluitat molt, perquè el resultat ha estat molt ajustat. Al final, una gran alegria per als joves gaters, que fa pujar, per segona vegada en aquesta lliga, al més alt de la llista del grup 11 de tercera Regional Juvenil als joves del Gorgos C.F.

Celebrem el resultat i la notícia, esperant a veure com resulta tota la classificació. Des del blog, els pose un 10 a tots, inclosos els dos preparadors.

La taula la encapçala el Gorgos amb 55 punts: 18 guanyats, 1 empatat i 3 perduts. Té 109 gols a favor i 28 en contra. El Benirredrà perd la primera plaça. 

(Si al llarg de la nit conec el resultat del Villalonga i més segur el de Xeraco, els informe...)

A la fotografia, tot el grup al terreny de joc del camp municipal de "Les Costeres".

1 comentario

Jose -

Enhorabona al grup!