Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS PARTICIPEN A LA CARRERA INFERN TRAIL (Orba-Laguar)

GATERS PARTICIPEN A LA CARRERA INFERN TRAIL (Orba-Laguar)

Fernando Arabí (Curro) entra segon de la categoria Màster Masculí

Aquest matí s'ha disputat la carrera nomenada INFERN TRAIL, en la que han participat diversos gaters. 

A les 8 del matí es donava l'eixida des de Orba, per un recorregut de 43.800 metres, amb un desnivell positiu acumulat de 1.900 metres. El recorregut ha passat per Orba, Fleix, Benimaurell, Fontilles i Orba, on estava ubicada la meta. La denominació "Infern Trail" ho diu tot. El Barranc de l'Infern de Vall de Laguar ha estat el protagoniste de la carrera.

La prova l'ha guanyada Josué Arán García de Calp amb un temps de 4 hores, 4 minuts i 59 segons. El gater JUANMA CASTILLO CERVERA (C.M.La Faixa) ha entrat el primer gater al lloc 13 i 8 de la categoria general sénior. Al lloc 18 ha entrat FRANCISCO ARGUDO PERIS (G.E.G.); al lloc 26 ha entrat FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (G.E.G.). Al lloc 35 XAVI TORRES OLIVER (G.E.G.). Al lloc 47 ha entrat FERNANDO ARABÍ ARABÍ (G.E.G.), segon de la categoria Màster.

Per altra part, cal dir que demà diumenge començaran les diferents voltes als pobles de la Marina Alta, que participen en el Circuit a Peu 2016. Es disputa a Xàbia la XXVII Volta a Peu. També parlarem demà d'ella i els resultats.

A la imatge (Som Esport), perfil del recorregut de la prova.

FONT: Som Esport. Classificacions i imatge.

0 comentarios