Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.325, la del dia 2/12-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.325, la del dia 2/12-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

La fotografia que corresponia publicar el segon dia de desembre (1.325) és de la col·lecció de Mati i José Luis, de nou. Són els amics gaters de la seua joventut. Era la festa dels fadrins de 1963 (7 d’agost). Es manava que anaren les dones vestides amb camisa blanca i corbata -com podreu observar-. Reconec entre tots ells als següents: dels agatxats o sentats: més a l’esquerra està Joaquina Frasés; per davant la sempre recordada Concha; també per davant Ana Grimalt, Vicenta més enrere i Mari Frasés, entre les xicones. Jaime "Mónica" i Diego Monfort entre els xics. Per darrere, amb capell, Pepe Monparler. Per darrere, plantades, d’esquerra a dreta, Mati és la segona, la tercera és Aurelia. Entre els xiquets que observen al fotògraf distinguisc a Jaume (del carrer Xaló).

Comenta la fotografia, com sempre tan explicat, Paco Moncho. Ho posa als comentaris, jo ho puje a l'article:

"Diria que la del costat de Aurelia es Encarna (filla de Pepe el Grande i mare de Blai). I la de la penúltima de la dreta, plantada, es la dona de Juan Mateo (que va morir) i que vivia al costat de casa Maria Miquel, enfront del Cuartel. i l'última és Maruja, que viu enfront de la farmacia de elena, cantonada entre carretera i Reis Catòlics. El jove de l'esquerra crec que es Pepe Juan Salvà "El Pato", que viu a Madrid i es germà de Rosita El Pato. Al costat de Joaquina Frasés està Rosita "La Xoneta" que viu a Pedreguer i treballava a la botiga de Pepito. La que poses és Mari Frasés, a mi em sembla Antoñita Carrano i al seu costat Adela, la dona de Vte. Salvà. i el xiquet es Jaime Mulet Diego".

1 comentario

Paco Moncho -

Yo diria que la del costat de Aurelia es Encarna (filla de Pepe el Grande i mare de Blai). I la de la penúltima de la dreta, plantada, es la dona de Juan Mateo (que va morir) i que viu al costat de casa Maria Miquel, enfront del Cuartel. i la ultima no recorde el nom, pero crec que viu enfront de la farmacia de elena, cantonada entre carretera i Reis Catòlics. El jove de l'esquerra crec que es Pepe Juan Salvà "El Pato", que viu a Madrid i es germà de Rosita El Pato. Al costat de Joaquina Frasés està Rosita "La Xoneta" que viu a Pedreguer i treballava a la botiga de Pepito. i la que digueu es Mari Frasés a mi em sembla Antoñita Carrano i al seu costat Adela, la dona de Vte. Salvà. i el xiquet es Jaime Mulet Diego "Marieta".