Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS LA VESPRA; DEMÀ LA FESTA. GATA FESTEJA A SANT MIQUEL ARCÀNGEL EL SEU CAP D’ALTAR: grups, vídeo, missa, passacarrers, castell...

HUI ÉS LA VESPRA; DEMÀ LA FESTA. GATA FESTEJA A SANT MIQUEL ARCÀNGEL EL SEU CAP D’ALTAR: grups, vídeo, missa, passacarrers, castell...

La prèvia va ser el passat cap de setmana. La cervesa a banda, els grups amenitzant l’estança, les dues orquestres "No comment" i "La Pato", els sopars, van omplir l’aparcament de la zona esportiva, habilitant-se un altre lloc per a fer events multitudinaris, en cas de no poder-se fer en els habituals.

Hui dimarts 28 és la vespra de la festa local de demà dimecres. Els gaters festejen a SANT MIQUEL ARCÀNGEL, patró de l’església, al que popularment diuen "Cap d’altar". També hi ha molts actes, que passe a continuació a relacionar. 

Hui dimarts, 28 de Setembre: vespra de Sant Miquel:

A les 20:00 hores, Cervesa a banda amb l’actuació del grup de la comarca "Ferreteria Rosario" en l’antic camp de futbol. La Comissió del 2022 posarà la barra.


A les 22:00 hores, hi haurà concert en la Plaça Nova a càrrec del grup Juan Susarte & Confia2 i a continuació projecció del vídeo: "Mirant al Cristo més que mai - temps de pandèmia". Un emotiu i significatiu vídeo, que servirà de record per a futures generacions.
   
Demà dimecres 29 de setembre, festa de Sant Miquel:

A les 11:30 hores: concentració en la Plaça de l’Església dels quintets/es infantils. A les 12:00 hores: Missa solemne en honor a Sant Miquel. A les 18:00h. Partida de pilota al Trinquet "Xiquet de Gata", que va ser ajornada pel temps. Seran VICENT I NÉSTOR contra XIMO I SEVE els jugadors que participaran en la partida.

A les 20:30 hores: concentració dels quintets/es infantils en la Plaça Nova. Faran un pasacarrer fins la Plaça de l’Església acompanyats de la banda Unió Musical de Gata. A les 21:00 hores, i per finalitzar les festes de Sant Miquel, es dispararà un castell de focs artificials des de la placeta del Vicari.

Es recorda també que ja ha quedat anul·lada l’actuació que, en un principi, estava anunciada per al pròxim dissabte 1 d’octubre amb el grup "La Tribu".

FONTS: Fotos Joanvi Vallés, Comissió 2022 i Cronista de Gata.

0 comentarios