Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ, CITA AMB L'ESPORT I LA GASTRONOMIA (pro-festes Font del Riu)

DEMÀ, CITA AMB L'ESPORT I LA GASTRONOMIA (pro-festes Font del Riu)

Recordar-vos que demà diumenge dia 16 teniu una cita amb l’esport (Caminata al Serrillars) i la gastronomia (paella gegant al carrer Calvari). Tot això, organitzat pels festers del barri La Font del Riu de Gata. Encara podrieu apuntar-se a última hora. Conte enrere ja. La caminata partirà des de la Plaça de l’Església a les 9 del matí, com sempre guiada pels experts membres del Grup Espeleològic Gatense (GEG). Ells guiaran a les més de 50 persones que hi participen a la marxa fins a la Casa de Canela on s’esmorzarà i fins el vèrtix geodèsic del Serrillars.

Al baixar estaran esperant la resta de participants, fins un total de 90 persones, i donaran tots compte de la paella gegant, aperitius, dolços i demés viandes. Després música dels 80, 90 i actual de la mà dels DJS gaters DAM&DROPE. Tot això i més, demà al carrer Calvari on estarà la festeta.

 

Demà tindreu complida informació d’aquestes dos activitats, ja que hi participaré, com a veí del barri i com a gater, amant de tradicions i gater il·lusionat en pujar a la muntanya més gran del terme municipal gater, donat que el Montgó no té cap trosset del terme.

A la fotografia, gentilesa de Tere Mahiques Font -que també participarà demà, un detall de la pujada al Serrillars. A la fotografia està marcat el dia, com vegeu, 9 de novembre de 2013.

0 comentarios