Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

BENVINGUTS A LA LECTURA (La biblioteca obri les portes als nens)

BENVINGUTS A LA LECTURA (La biblioteca obri les portes als nens)

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Dimecres, 1 de maig, FIRA DEL LLIBRE a la Plaça Nova

Dins de les celebracions del Dia del Llibre, la Biblioteca Pública de Gata, seguint amb el seu Pla de Foment Lector, va obrir les portes el passat divendres als més menuts per donar-los la benvinguda al món de la lectura als bebés nascuts durant 2012 i 2013.

Dins la campanya de “Benvinguts a la Lectura” que realitza la Biblioteca de Gata des de l’any 2006, el regidor de Cultura, Juan Pedrós, i la bibliotecària, Vicen Mulet, van lliurar el carnet de lector de la Biblioteca a tots els bebès de la localitat i els van regalar un llibre. A més, es va realitzar una xerrada sobre Cóm contar contes als bebès a càrrec de Caputxeta Creativa

Seguint amb les celebracions del Dia del Llibre,  l’Ampa del Col·legi Públic Santíssim Crist  ha organitzat  la Fira del Llibre per al proper dimecres 1 de maig a la plaça Nova. La Fira, que es va suspendre el passat diumenge per la pluja, serà inaugurada a les 11 hores amb l'inici dels tallers. A les 12 hores hi haurà actuació del taller de danses de l’ampa i per la vesprada contacontes, animació i berenar per a tots els xiquets.

Durant tot el dia hi haurà tallers, venda de llibres i servei de barra a càrrec de la Comissió de Festes 2013.

L'organització compta amb la col·laboració del CEIP Santíssim Crist, l'Ampa de l'IES Gata i la regidoria de Cultura i Educació de l'ajuntament de Gata.

FONT: Foto i text, Gabinet de Premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios