Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEN: HUI HI HA PLE ORDINARI, 20 hores i presentació Fira Gata al carrer (19 hores); demà tall d'aigua potable general (9-15 hores)

Tres informacions que afecten al poble es produïran entre hui i demà. Comence per la més important, hui dimarts dia 30 -últim dimarts de mes impar- serà el ple ordinari de l’Ajuntament, a les 20 hores, a l’Ajuntament. Recordar-los que a l’orde del dia destaquen: en l’apartat de Cultura, l’acceptació de la donació d’obres musicals i una moció sobre espais culturals. En l’apartat central, la creació d’una comissió informativa especial per a convenis urbanístics. En el capítol de Benestar Social, una moció sobre ajudes al desenvolupament i programes d’atenció de necessitats inclusió social a menors i les seues famílies, així com una altra moció institucional per demanar l’exempció de l’IVA als serveis d’atenció infantil. En Hisenda, finalment, es tractara l’aprovació del límit de la despesa no financera.

Una hora abans, a les 19 hores i davant l'ajuntament serà presentada als mitjans de comunicació i a tots en general la XI Fira Gata al carrer. Estaran presents el president de Comerç Gata, Vicent Fornés; el regidor de Comerç, Guillermo Cholbi i l'alcaldessa Maite Signes.

Per altra part, anuncia l’empresa municipal SÒLGATA que demà dimecres, de 9 a 15 hores, es tallarà l’aigua potable a tot el poble, per obres en un depòsit. Alerta i tinguen preparades alternatives a l’ausència d’aigua per a demà matí.

FONT: Ajuntament de Gata. Sòlgata.

0 comentarios