Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIA DE LA MADRE A LA PARRÒQUIA DEL MISSIONER VICENT FONT (Perú)

DIA DE LA MADRE A LA PARRÒQUIA DEL MISSIONER VICENT FONT (Perú)

El segon diumenge de maig, a la parròquia de Santa Rosa de Lima, al Perú, on està de mssioner el gater Vicent Fot i Pedro es va celebrar el DIA DE LA MADRE. Al centre Educatiu, del qual, al blog ja s’ha parlat d’ell, també es va participar. Ho van fer el pàrroco Vicent Font, els professors, els alumnes i, per suposat, les mares dels alumnes, les quals van ser guardonades per un dia.

Es van realitzar nombres artístics amb els xiquets.  Això demostra, una vegada més, l’avanç que té el projecte, que té com a objectiu fer la vida un poc més digna a aquelles famílies.

L’acte s’ho mereixia i sols mirant la cara de felicitat dels xiquets i les seues mares, "nos muestra que estamos haciendo lo que Dios quiere" deia el comunicant peruà. És graciós el que diu: "no sabemos que cara expresaba más felicidad la de las mamás de los niños o la del Padre Vicente, al que se le caía la baba viendo las sonrisas de los niños y padres de familia".

Seguix el comunicant parlant de Vicent Font i les seues xerrades: "un niño le preguntó: ¿padre, y cual es la voluntad de Dios? El padre Vicente dijo que en su tierra, en una ciudad llamada Dénia, hay una tumba de un sacerdote llamado el “Pare Pere” dónde en su idioma dice “Fem lo que Deu mana, i que mana Deu?, que amem de bona gana¡ “Hagamos lo que Dios manda, y qué manda Dios? Que amemos de buena gana¡".

És tota una lliçó. I acaba dient el comunicant: "Esperamos desde la comunidad educativa y cristiana del colegio parroquial de los pueblos jóvenes que todos ustedes también experimenten la alegría al ver la alegría de estos niños".

Al muntatge fotogràfic podeu veure a Vicent Font, a mares i pares i als xiquets al festivalet que van muntar el DIA DE LA MADRE, a la parròquia Santa Rosa de Lima, en la qual el nom de GATA i el Santíssim Crist del Calvari estan escrits en lletres de foc.

0 comentarios