Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI, DIUMENGE, 12,30, CASAL DE LA MÚSICA: CONCERTS NADALENCS (Rondalla i Cors, de l'EMM i Serrillàs)

HUI, DIUMENGE, 12,30, CASAL DE LA MÚSICA: CONCERTS NADALENCS (Rondalla i Cors, de l'EMM i Serrillàs)

S'acosta el Nadal i les agrupacions musicals programen per a tots els públics els tradicionals concerts nadalencs, que patrocina l'Ajuntament, per mig de la seua regidoria de Cultura. La pluja i el mal temps no té que ser un obstacle. Un bon paraigües, sentir ploure, caure la pluja i cap al Casal de la Música. En hora i mitja, a les 12,30 hores, al Casal de la Música. Actuació del Cor de l'Escola Municipal de Música de Gata, del Grup Serrillàs i de la Rondalla de la EMM de Gata.

Primer actuarà el Cor de l'EMM, sota la direcció de Pere Romà i Rocher. Interpretaran dos nadales, "Ja canta el rossinyol" de Jordi Sansa i "Dolça cançó de la Nit de Nadal" popular alemanya, i la magnífica que Juan Pardo va fer coneguda "Gracias por la música" de B.Andersson i B.Ulvacus.

Després serà el torn del Grup Serrillàs amb el director José Antonio Bataller Arias. Les nadales seran també les protagonistes amb les veus dels gaters i gateres del cor: "Escolteu els àngels canten" de Mendelssohn, "A la media noche" (anònim), "White Christmas" de Irving Berlin, "A Belén venid, pastores" de Arm.J.L.Blasco, la coneguda obra "Adeste Fideles" de J. Reading, i "Santa Nit" de Franz Grüber.

Actuarà en tercer lloc la Rondalla de l'Escola Municipal de Música de Gata, dirigida per Manuel Olivenza Moreno i Maite Jaén Reig. Interpretaran tres peçes musicals: "Granadina", "Zapateado" de la Suite Española de E. de Uliarte, i "Piratas del Caribe" de H. Elogian Zimmer, amb arranjaments de Vicent Mut.

Finalment, els tres grups cantaran i tocaran dos obres: "Pastorets i Pastoretes" (Nadala Popular Valenciana) i "Jingle Bells" (Nadala Popular nord-americana).

El que he dit, A MAL TEMPS, BONA CARA. És temps d'això. Li podem traure un algtre al·licient i la pluja està sent magnànima amb nosaltres, per ara. Que continue...

A la fotografia, la Rondalla de l'EMM de Gata. Foto: Maite Jaén.

0 comentarios