Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MAGDA MENGUAL (Compromís per Gata), ELEGIDA NOVA ALCALDESSA DE GATA (2015-2019) ( I )

MAGDA MENGUAL (Compromís per Gata), ELEGIDA NOVA ALCALDESSA DE GATA (2015-2019) ( I )

AVANÇ:

Al llarg de la vesprada i la nit aniré posant-vos més informació i un àlbum de fotos de tot el plenari de la investidura, de la nova corporació 2015-2019 i altres articles històrics. Avance aquesta informació:

Magda Mengual, de Compromís, ha sigut elegida com alcaldessa de Gata en el plenari de constitució de l’Ajuntament celebrat hui. La candidatura de Mengual ha prosperat amb el suport dels 4 regidors de Compromís, els 2 de PSOE i 2 de Juga.

La nova alcaldessa ha volgut agrair tant al seu col·lectiu com dels altres grups municipals que li han donat el seu suport, així com el recolzament de la seua família.

En la sessió han pres possessió els 13 regidors que conformaran la corporació  municipal: Jaume Monfort i Pepa Signes, de Juga; Vicent Font i Mª Elena Rodríguez, de PSOE; Magdalena Mengual, M. Angeles Soler, Teresa Arabí i Noel Gadea de Compromís; M. Teresa Signes, Juan Pedrós, Guillermo Cholbi, Alberto Cardona i Rosana Más, del PP.

Jaume Monfort, de Juga, ha destacat que s’inicia una etapa amb la implicació de 3 forces polítiques, “tenim el govern que la majoria ha volgut” ha afegit.

Vicent Font, Psoe, ha manifestat que els tres partits governaran amb lleialtat al projecte, “el projecte és Gata”.

Maite Signes, PP, ha volgut recordar que representa la llista més votada,  i “que governar un poble és treballar per a tots, ens hagen votat o no”-.

A la fotografia, tota la nova corporació municipal de Gata 2015-2019. D’esquerra a dreta: Jaume Monfort; Pepa Signes; Rosana Mas; Guillermo Cholbi; Juan Pedrós, Maite Signes, Alberto Cardona, l’alcaldessa Magda Mengual, Àngels Soler, Vicent Font, Mª Elena Rodríguez, Teresa Arabí i Noel Gadea.

FONT: text i foto Gabinet de premsa, Ajuntament de Gata.

0 comentarios