Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.342, la del dia 19/12-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.342, la del dia 19/12-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Comence una nova minisèrie de fotografies, que jo qualificaria d'espectaculars, de molt bones, donats els paisatges urbans que podrem veure. Les fotografies me les facilitat Tere Font Costa, a la qual li ho agraïsc. Aquesta d'ara és la que tocava posar despús-ahir dia 19, dijous, la nº 1.342. Com vegeu és la cantonada on estava el cup, a la Plaça de l'Hostal, on hui s'alça un bloc de pissos. La vista urbana és preciosa. El cotxe que vegeu era el Citröen de "Polaca". Vegeu també a una dona al carrer Hostal i el carrer que encara no estava ni amb voreres, ni asfaltat. Era a finals dels 60 del segle XX.

FONT: Foto facilitada per Tere Font Costa.

2 comentarios

MIGUEL ANGEL -

Encara mén recorde queant la van derrir,i com paco pasiego el vei de casa li vacaure una biga de obra damunt del peu que susto,i com no vorer com a cambiat tot pera millor tant el carrer com la gent del carrer,pero sempre queda lo pasat per al record.

MIGUEL ANGEL -

Que maravilla de foto, en cara tinc grans records de com estava la placeta del hostas i les voltes que veia com dixaven la carn al cotxe de polaca per el matins,que añys aquells.