Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS JUVENIL I AMATEUR DEL GORGOS C.F.

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS JUVENIL I AMATEUR DEL GORGOS C.F.

PODEU PUNXAR ACÍ, per a veure l’àlbum de la presentació i alguna jugada del juvenil

Començaran la lliga el pròxim cap de setmana

El JUVENIL en Primera Regional i el primer equip en Segona

Hui, dissabte dia 10 de setembre, s’han presentat les plantilles dels dos equips de dalt del GORGOS CLUB DE FUTBOL al camp municipal de Les Costeres. L’acte ha contat amb la presència de l’alcaldessa Magda Mengual i la regidora d’Esports, Tere Arabí, les quals han animat els equips i els han desitjat sort per afrontar la temporada. També s’ha dirigit als jugadors i ha agraït la col·laboració dels sponsors publicitaris el president del Gorgos, Miguel. També ha estat present la directora de l’Escola Municipal de Futbol, que començarà més endavant els seus partits de lliga.

L’equip juvenil comença la temporada 2016-2017 el próxim dissabte. Hui ha guanyat el seu partit front a El Verger golejant 4 a 1. Cal dir que els gols han vingut per part de Felipe, José Simó -dos- i ha sigut el destacat del partit i Juanjo. El gol de El Verger l'ha fet de penalti. El Gorgos juvenil militarà en el grup VI de Primera Regional.

Per la seua part, el primer equip militarà en el grup XII de la Segona Regional. Hui ha caigut contra el Benidorm, 2 a 4.

Foto de Miguel Vives Signes.
Foto de Miguel Vives Signes.

Pel que fa a l’equip tècnic del Gorgos C.F. dir que seguix presidint l’equip Miguel Pons "Polaca". El primer equip el dirigirà Rogelio, auxiliat per Jaume Serra. L’equip juvenil l’entrenarà precisament Jaume Serra, ajudat per José Caselles.

FOTOS de l’àlbum: José Parreño i Cronista de Gata.

0 comentarios