GOLEJA EL GORGOS AL RÒTOVA (4-0) AMB HAT TRICK DE MOLINES

És el segon hat trick que fa el davanter del GORGOS gran

Aquesta vesprada al camp municipal de futbol "Les Costeres" de Gata ha jugat el GORGOS gran, el primer equip i ha obtés una valuosa golejada front al RÒTOVA. El resultat 4 a 0. El davanter DAVID MOLINES ha firmat el seeu segon hat trick particular de la temporada.

Obria el marcador ell al minut 2. A la segona part augmentava JAUME DEVESA el resultat al minut 62 (2-0). Amb tres minuts, al 73 i al 76, tornaria a marcar David Molines.

Amb aquest resultat segueix el GORGOS pujant posicions i ja és quart. Té nou punts, precisament els mateixos que el Juvenil. Dels 5 partits jugats, 3 guanyats i 2 perduts. 12 gols a favor i sis en contra.

Pel que fa als golejadors, DAVID MOLINES va al capdavant amb 7 gols (dos hat trick, com he dit); JAUME DEVESA en té 2. ISAAC SÁNCHEZ, 1 gol; CARIM, 1 gol i ELOY, 1 gol.

La imagen puede contener: 11 personas , personas sonriendo , exterior

FONT: FFCV. De les fotos, David Molines (Instagram) i Gorgos C.F.