Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JUANITO BEQUIO ENS HA DEIXAT...

S´en va un altre amic i a més veí del meu replà. Aquesta matinada ha deixat de patir després d´una llarga enfermetat. Tots el coneixien al món del futbol local i era molt popular. Al seu barri, la Font del Riu, també. S´encarregava de distribuir la loteria del Gorgos C.F. Sens dubte, l´equip del Gorgos C.F., on el seu fill Rubén juga de porter, ha sentit i molt l´adéu d´aquest home, que havia estat també a la directiva de l´equip i era un gran enamorat del seu Gorgos.

Juan Bequio García serà soterrat aquesta vesprada. El funeral serà a la parròquia de Sant Miquel Arcàngel a les 18 hores. La representació del Gorgos estarà, no hi ha dubte. 

La crüel enfermetat no ha deixat que puguera veure el camp de gespa artificial, amb el que tant i tant havia ell sommiat, i veure jugar al seu Rubén en ell. Caldrà unir el record amb algun trofeu, com ja ho vaig dir quan va morir Juanjo.

Com ja ho vaig fer amb Juanjo Marín (els dos eren grans amics), també ho faig ara. Un record per a ell i donar ànims a la seua família.

No es pot dir molt més en aquests moments. I hui, dia de la Mare de Déu del Roser, caldrà oferir un rosari per ell.

Per sempre, adéu amic, veí i estimat Juanito.

  

   

0 comentarios