Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REESTRUCTURACIÓ DE DELEGACIONS DEL GOVERN LOCAL DE GATA (BOP)

REESTRUCTURACIÓ DE DELEGACIONS DEL GOVERN LOCAL DE GATA (BOP)

 

El canvi de regidors del grup COMPROMÍS ha motivat que l’alcaldessa reestructurara les delegacions assignades en l’equip de govern de l?Ajuntament de Gata. Així es recull al Butlletí Oficial de la Província (B.O.P.) de hui dijous 1 de desembre de 2016.
Per Resolució de l’Alcaldia de data 16-11-2016, s’han delegat en regidors competències.
REGIDORIES. Primer.- Assignar les següents delegacions:
A) Genèriques,amb facultats de direcció i gestió dels serveis corresponents, inclosa la facultat de resoldre per mitjà d’actes administratius que afecten a tercers, en les àrees següents:
Regidor Delegat: María Ángeles Soler Fornés. Àrea Genèrica: Cultura, Serveis Municipals, Patrimoni i Desenvolupament Local (Agricultura, Comerç, CREAMA,Indústria).
Teresa Arabí Arabí: Economia, Hisenda i Educació.
Jaume Monfort Signes: Govern Obert (Transparència, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies) i Desenvolupament Urbà Sostenible (Obres Públiques, Planejament, Disciplina Urbanística, Medi Ambient i Habitatge)
Josefa Signes Costa: Desenvolupament Humà (Igualtat, Serveis Socials, Sanitat, i Relació amb Persones Residents).
B) Específiquesamb facultats de direcció i gestió dels serveis concrets detallats, amb exclusió de la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afecten a tercers:
Antonio Arabí Arabí: Esports, Joventut, Festes i Turisme.
D) L’Alcaldia es reserva les facultats íntegres de Seguretat Ciutadana (Policia, Protecció Civil i Trànsit), Recursos Humans i Política Lingüística, així com les no esmentades anteriorment.
Foto captura: Els regidors amb delegacions (vídeo plenari, Youtube, Ajuntament). D’esquerra a dreta: l’alcaldessa, Magda Mengual (Compromís), la regidora Àngels Soler (Compromís), el regidor Jaume Monfort (JuGa), la regidora Pepa Signes (Juga), la regidora Tere Arabí (Compromís) i el nou regidor Toni Arabí (Compromís).

FONTS: Ajuntament i B.O.P. 1-12-2016. De la foto, captura del vídeo. 

0 comentarios