Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GRANDÍSSIM PARTIT: GORGOS JUVENIL-XERACO. Dissabte 14. 17.30 h. Tots allí.

GRANDÍSSIM PARTIT: GORGOS JUVENIL-XERACO. Dissabte 14. 17.30 h. Tots allí.

RECORDEU: A GATA TAMBÉ ES JUGA EL CLÀSSIC. GORGOS-XERACO, Juvenil: Dissabte 14, 17.30 h. Estem a quatre dies del gran aconteixement esportiu de Gata.

TOTS AL CAMP DE "LES COSTERES" DISSABTE 14. ES JUGA EL CLÀSSIC A GATA. TERCERA REGIONAL JUVENIL -grup XI-.

Hui dimarts, a la vegada que us torne a fer memòria, vull fer-me resó d’un fet que ja va ocórrer a la primavera de l’any 2002, fa nou anys, quasi res!. Molts xicons dels que hui formen part del GORGOS JUVENIL, van ser CAMPIONS DE LLIGA sent BENJAMINS "B". I qui els entrenava?. MANOLO "el Poli" i RAFA "el carter". Per això, MANOLO no es perd cap partit dels juvenils, perquè veu el reflexe d’aquells campions i l’alegria com juguen i ha vist l’evolució d’aquells xcavals ara convertits en homes.

Ací teniu hui la foto que us portarà molts bons records. L’ha posada al Tuenti Juan Pons Salvá, al qual li agraix ja de bestreta la iniciativa. Això vol dir alguna cosa...VAN A PER TOTES i per això volen recordar que ja van ser CAMPIONS DE LLIGA 2001-2002.

Us detalle alguns dels noms i podreu veure que seguixen "donant guerra" al futbol i de quina manera...estan a punt de ser campions però ara JUVENILS.

De esquerra a dreta...MANOLO, policero (preparador i amb l’uniforme). Paco Signes Arabí(que ja no juga), Miquel Vives Herrero -que sí que juga-, Lucas León -també-, Fran Carreño Bolufer (que ja no juga tampoc), Fran Carreño Pinedo (Tampoc juga), Sergi Ferrer Monfort (que no juga) i RAFA, el carter, aventurer i preparador.
Agatxats, d’esquerre a dreta: Eloy (jugador juvenil hui), José Andrés Llopis Signes(que ja no juga), Juan Pons Salva (juga ara al juvenil i ell es el que ha penjat la foto al tuenti....), Hugo Ribes Simó (un gran jugador ara), David Molines Salvà (el crack i golejador), Vicent Pons Signes (que ja no juga) i José Caselles Signes "Carrete" (un altre gran jugador actualment).

Recorden, dissabte a les 17.30 hores: tots al camp a animar al GORGOS JUVENIL.

4 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Per a l'anònim que demanava les pancartes: fetes les oportunes gestions i amb l'ajuda de Manolo (Policia) i les directives del Gorgos, s'han trobat les pancartes. Estaran la vesprada de demà dissabte al bar d'Alberto, al camp de futbol. Caldrà demanar-les i traure-les al camp per animar al GORGOS JUVENIL.

CRONISTA DE GATA -

En resposta a l'anònim de dalt: La veritat és que no ho se, però si puguereu demà fer-se amb el mòbil de Juan Ivars "Mitgeta" de segur que ell sabrà. També ho pot saber la mare de "Carrete" (José) que va se runa de les organitzadores o Rosa "la Masiana". A veure si les podeu conseguir. Crec recordar que a l'exposició de copes, fotos i demés que hi ha als vestidors hi ha una d'elles, potser.

Anonim -

Senyor Cronista, m'han dit que el dia de la presentació del Gorgos C.F. que alhora van inagurar la zona esportiva de les costeres, dins del pavelló hi havien pancartes penjades del Gorgos, sabries on es poden arreplegar per a penjar-les el dissabte al partit?i així l'equip es veu més recolzat.

canya -

Segons tinc entes el partit crec que es a les 5 pero no ho se cert, vamooos equipoo!!