Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -796-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -796-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Com també n’hi ha fotos antigues de la Font del Riu, de les festes que es faran aquesta setmana, de hui dilluns fins diumenge es publicaran algunes d’aquelles fotografies que han passat a la història del barri, com la de hui. La missa de campanya sempre s’ha fet al carrer Lepanto, nucli central de la festa des que començaren allà per l’any 80 del segle XX. A la imatge podeu observar que es feien bous, estan les barreres muntades.

A la dreta els festers majors als que se’ls deia fallers. Aquell any eren Juan Bataller, Pepica -dona de Sebastià Simó-, Juana -dona de Pepe Correu- i Antonio Simó, a més d’Antonia la dona de Bataller i Pepe Orellana. Darrere les autoritats. Era alcalde Eduardo Adolfo Mulet Salvá. Regidor vegem a Vicente "Porró". La comissió infantil la formaven Auxi i Juanvi, Miguel, entre altres.

Si aneu mirant caretes voreu que moltíssims veïns han fet ja el traspàs. El record i admiració per a tots aquells que formen part de la memòria col·lectiva del barri.

La fotografia és de Salvador Pons, dels anys 80 del segle XX.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Anónimo":
Per un error no vaig adjuntar la foto, al punxar per a fer-la en gran sí que es veu. A migdia de hui dimecres l'afegiré.
GRÀCIES.

Anónimo -

On esta la foto, que no es veu?