Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 26 de setembre.

GATA VA SER NOTÍCIA...un 26 de setembre.

Fa 20 anys la música era notícia, a través de la seua banda i la construcción de la seua Casa. Fa 15 anys les pluges i el resum de l´estiu acaparaven l´atenció dels lectors. Fa 10 anys, al terme era notícia el pont de Comes.

26 DE SETEMBRE DE 1990, fa 20 anys:

A LP es publicava: "Continúa la construcción de la Casa de la Música". A l´antetítol: "Con un presupuesto que ronda los 41 millones". Als ladillos: "Así será la "Casa""; "La Banda Unión Musical" i altre tema: "El pleno proclamó los candidatos que integrarán el consejo escolar municipal". A la fotografia, la mateixa que reproduisc al blog: "Actuación de la banda musical en el tradicional concierto de la "Revetla".

Al mateix dia i diari: "La Bodega Santísimo Cristo, en pleno rendimiento", es referia a xafar i al vi.

23 DE SETEMBRE DE 1995, fa 15 anys:

Per a fer un resum de l´estiu, pel que fa a les pluges i el temps, a LA MARINA de LP publicava a nivell comarcal, amb moltes referències per a Gata: "Este verano ha sido el más lluvioso de los últimos años en la Marina Alta". A l´antetítol: "Las lluvias han dejado una media de 100 litros por metro cuadrado".

23 DE SETEMBRE DE 2000, fa 10 anys:

Deia LA MARINA de LP: "Infraestructuras". "Amplían el puente de Les Comes de Gata". Al peu de foto: "El puente de Les Comes está al final del puente sobre el Gorgos".

 

 

0 comentarios