Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELECCIONS 2011: A una setmana de les votacions: AIXÍ VA EL SONDEIG DEL BLOG.

ELECCIONS 2011: A una setmana de les votacions: AIXÍ VA EL SONDEIG DEL BLOG.

DALT TENIU TOTES LES VOTACIONS (23) QUE FINS ARA S’HAN FET PELS COMENTARISTES DEL BLOG

Sabeu tots i els que no ho saben encara estan a temps, que des del dia 21 d’abril poden/podeu votar al sondeig de quants regidors eixiran a Gata de cada signe polític de les votacions del 22 de maig de tots els gaters cridats a les urnes. Fins ara s’han fet 23 votacions. La cosa està molt igualada com vegeu, malgrat que hi ha algunes votacions molt diferenciades en quant a regidors. Us demane que poseu el nombre de regidors sols...

Ja sabeu: des del blog del CRONISTA DE GATA poden/podeu fer fins el 20 de maig, per allò del dia de reflexió -21 de maig- un sondeig de vot entre els gaters. Gràcies a tots els que estan participant.

9 comentarios

ozena votacio -

gracies

Vicenta -

pp 7 psoe 2 bloc 2 bloc 2

CRONISTA DE GATA -

Als tres últims votants GRÀCIES.
A l'"onzena votació" crec que ara ho comprenc, estan canviats els numeros. Però això és un error de columna i per tant crec entendre -perquè pensava que el problema estava en la posició decena, onzena o dotzena- que són 6 per al PSOE i 3 per al PP, èstarà corregit aquesta nit que tornaré a posar la taula amb tots els votants fins ara.

Onzena votació -

Bé, si penses que no es important per un sondeig que canvies el 6 regidors que li done al psoe per els 3 del pp,doncs tens rao.

Una del Poble -

PP 5, PSOE 4, BLOC 4, CV 0

Anónimo -

Al PP 3, al PSOE 6, al BLOC 3 i a CV 1

una més que vota -

PP4 PSOE6 BLOC2 CV1

CRONISTA DE GATA -

Hola, "Sóc l'onzena votació" ja et vaig respondre l'altra vegada. Dóna igual l'ordre, sempre que la teua votació estiga, una altra cosa és si no apareguera, però el número no importa, perquè són anònims o noms ficticis...I és que no se quina eres abans en realitat, ja et posava que ho haure canviat per alguna raó, però torne a dir-te que si està la teua votació no passa res, el més important és que estiga.

Sòc l'onzena votació -

Senyor cronista , ja no se que pensar és la segona vegada que vosté s'equivoca en la meva votació.Mire-ho bé.