Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. (primer equip) GOLEJA AL MARISTES D'ALACANT (0-5)

EL GORGOS C.F. (primer equip) GOLEJA AL MARISTES D'ALACANT (0-5)

Molines fa 4 dels 5 gols, l’altre Caselles

Els juvenils van empatar ahir (1-1)

El primer equip del GORGOS C.F. ha obtés una gran golejada contra el Maristas d’Alacant. Ha guanyat per 0 a 5. Encetava els gols Caselles i li seguien els quatre gols de Molines. L’equip va pujant i s’assegura el seté lloc. Ja porta 19 punts. Dels dotze partits jugats 6 són guanyats, 1 empat i 5 derrotes. 30 gols a favor i 23 en contra.

La mala sort va ser per al GORGOS JUVENIL, que va empatar ahir a 1 gol contra el C.D. Xeraco. El gol dels gaters el va marcar Raúl Orellana.

Encara no s’ha jugat el partit que decidirà si continua líder o passa a ser segon. A les 18 hores serà el partit del Ciudad de Benidorm B contra el C.D. Jávea A. Si guanya el Benidorm, s’en anirà dos punts per dalt del Gorgos. Si empata quedaran igualats a punts i si perd serà el Gorgos líder en solitari a un punt.

Per la seua part, el GORGOS CADET va empatar en casa a un gol contra el Villajoyosa A i és desé de la taula de classificació. El GORGOS INFANTIL no va tinmdre tanta sort i va perdre contra el Villajoyosa C (1 a 2) al camp Les Costeres. A la taula és també desé.

A la imatge, els jugadors del Gorgos (primer equip) dalt l'autobús. En primer terme, a la dreta mirant la foto Molines, que hui ha fet quatre gols. 

FONT: FFCV. / Foto: Benja Van der Linden.

0 comentarios