Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GATER VÍCTOR FROILÁN PARTICIPA DEL 25 AL 27 A LA DURA PROVA ULTRA-TRI DE MOTRIL (GRANADA)

EL GATER VÍCTOR FROILÁN PARTICIPA DEL 25 AL 27 A LA DURA PROVA ULTRA-TRI DE MOTRIL (GRANADA)

Amb el repte col·labora amb l’associació Ludai, a benefici de xiquets amb discapacitat

Un dels patrocinadors, Bicicletas Boronat, també és gater

L’atleta gater VÍCTOR FROILÁN POVEDA ultima la preparació per al pròxim repte que comença demà dia 25, el Ultra-Tri de Motril (Granada), prova catalogada com una de les més dures del món. La carrera està limitada a sols 50 corredors, que estan a la llista de Finishers. Víctor va ser admés i lluitarà per a fer un bon paper, no sols per ell personalment sinó per a la seua família que l’acompanyarà i l’associació benèfica Ludai, amb la que col·labora.

Aquesta difícil competició està composta per tres disciplines com el triatlon, ja que és un doble Ironman. Es divideix la prova en tres dies: al primer, seran 10 kilòmetres nadant i 145 de bicicleta amb un desnivell de 2.500 metres positius. El segon, seran 276 kilòmetres de bicicleta amb un desnivell de 4.900 metres positius. El tercer dia seran 84 kilòmetres de carrera a peu.

Per a poder participar en este triatlon de ultra distància Víctor ha tingut que acreditar unes condicions físiques que asegure estar capacitat per a participar en una prova d’eixes característiques. Es requisit indispensable el haver acabat al menys un triatlon de distància ironman o similar en un temps màximo de 15 hores en el cas de categoria masculina i 17 hores en la femenina.

Si vegem a la pàgina de la competició, aquest és l’historial esportiu de VÍCTOR: Combinada el Soplao Cabezón de la Sal; Campeonato de España LD en Orihuela; Campeonato de España MD en Valencia Triatlón; Liga de Clubs de Duatlón y Triatlón; Campeonato de España Duatlon Cross Calella; Maratón de montaña Marina Alta i LD Gandía 2015.

El temps màxim per a realitzar cada dia la prova és de 12 hores, una vegada passat el temps estàs el.liminat de carrera. La carrera està bassada en l’instintiu de superació personal i buscar el límit de cada corredor. Cada participant porta el seu equip compost per tres persones que són les que li proporcionen aliments, begudes o inclús solventar qualsevol problema sobre la marxa.

Carrera solidària per a LUDAI

Però el repte de Víctor no és sols personal, porta també una càrrega solidària. Ha intentat i seguirà fent-ho recaptar tot el possible per aportar la seua col·laboració amb l’Associació Ludai, ja que necessiten ajudes per a poder traure endavant tots els projectes que tenen amb xiquets amb discapacitat. Al llarg d’estos mesos en rere, va posar a la venta unes pulseres Solidaries amb el lema "Lluitant per a donar-los un futur de Igualdat".

Detalls tècnics

L’inici de la carrera començarà el dia 25 de Maig. Es divideix en tres etapes de tres dies amb un temps màxim de 12 hores cada dia. Día 1er, 10km Swim i 145km Bike; Dia 2n, 276km Bike i Dia 3r, 84km Run.

Família i patrocinadors

Comenta Víctor al respecte de la carrera que va a disputar en dos dies: "és un dels Ultraman més durs del món pel seu gran desnivell, l’objectiu primordial és poder acabar i, a la vegada, gaudir de l’esport. Vull agrair als meus patrocinadors la seua ajuda (Bicicletes Boronat, Bodegas Blasco i Inmovillasjavea) i a la meua família per la seua implicació en el meu repte, ja que la meua dona, els meus pares i germanes es desplatzaran a Motril.

Com diu el lema d’aquesta prova, que fem propi per a Víctor i ell mateix també ho diu: “L’objectiu no és guanyar, l’objectiu és acabar”. Correrá, nadarà i bucejarà amb el número 29. Sort per a Víctor.

FONT: Informació del Ultraman Motril (Granada) (www.ultra-tri.com)

0 comentarios