Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.153-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.153-

Aquesta setmana vaig utilitzant les fotos antigues que em descobrix l’amic Carles Mulet, que retraten els anys 60 del poble. Com aquesta fotografia que serveix de suport a l’últim article que ell posa al seu blog i que titula: "AQUELLS SEIXANTA: CARRERS DE TERRA ENCARA (...I AMB BONYIGUES). Torne a recordar-vos, per si voleu pegar-li una ullada i gaudir de moments relaxats amb el blog de Carles, l’enllaç: http://nausicanova.blogspot.com.es/.

Deixem que siga Carles el que explica la fotografia:

"La mostra d’aquelles meues  fotos primerenques ha estat rebuda amb un interés que no m’esperava. Per això he pensat d’anar publicant, a poc a poc, les que encara conserve. Avui us presente la darrera que tenia ja escanejada. Es tracta d’una panoràmica del carrer Signes de Gata - que podem datar, com totes les altres, a mitjans dels anys seixanta.

Hom hi pot veure com els carrers eren encara de terra (no hi havia instal·lat ni aigua potable ni clavegueram). Un detall simpàtic: el grapat de bonyigues enmig del carrer constitueix una prova fefaent de la vitalitat que tenia encara l’ús d’animals (matxos, burres...) per al treball. I al fons es pot distingir l’ermita de Sant Cristo, a dalt del Calvari."
 
FONT: Nausica, blog de Carles Mulet.// Foto, Carles M.

 

0 comentarios