Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PARRÒQUIA DE GATA PUBLICA EL CALENDARI PER A 2012-2013 ( i II )

LA PARRÒQUIA DE GATA PUBLICA EL CALENDARI PER A 2012-2013 ( i II )

Com a novetat, este curs hi haurà tres torns de comunions: 12, 19 i 26 de maig

Si recordeu, el passat dia 5 vaig publicar la primera part de la informació que ens dona el llibret publicat i distribuit per la Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata. Hui us pose la segona part, la del calendari 2012-2013 amb els actes més significatius i importants des d'ara mateix, passats ja els mesos de setembre, octubre i novembre fins el 9.

El mes de novembre té encara algunes celebracions importants a la parròquia. El dia 24, dissabte, serà la festa de la Verge del Quinche (Equador) i diumenge 25 serà la festa de Santa Cecília. Dijous 29 serà la reunió amb els matrimonis que celebren les bodes d'or i argent.

El mes de desembre comença amb el dia 2 I Diumenge d'Advent. Eixe dia es presentaran els candidats de la Confirmació. El dia 8 serà la Puríssima i ja als nadals el dia 22 serà la campanya del joguet de Càritas. El dia 30 de desembre, Dia de la Sagrada Família, es celebraran les bodes d'argent i or.

Al mes de gener destaca Any Nou, l'Epifania i Sant Antoni -que es celebrarà el dia 20-. En febrer, el dia 3 serà la convocatòria als xiquets batejats l'any 2012 i 2013. El mateix dia, Sant Blai, es beneïran els tradicionals rotllos. El dia 9 seran les Confirmacions. El dia 13 es Dimecres de Cendra i el dia 17 el I Diumenge de Quaresma.

A març, destaca la vigilia de Quaresma dels Júniors a Ondara, el dia 8. Sant Josep, el dia 19. Del 20 al 22 el tríduum a la Verge dels Dolors. El dia 24, Divendres Sant, serà el Via Crucis, i el 31 el dia de Pasqua, la Resurrecció.

Al mes d'abril destaca el Dia Júnior de la Vicaria, que serà el 28.

A maig, el dia 12, dia de l'Ascensió, serà el primer torn de Comunions; el 19 dia de Pentecostés serà el segon torn, i el 26, Dia de la Santíssima Trinitat, serà el tercer torn de Comunions.

A juny, el 2 destaca el Corpus Christi i el 9 la festa del Cor de Jesús.

A juliol serà el campament dels Júniors i la novena del patró.

A agost, destaca el dia 6, festa major en honor al Santíssim Crist del Calvari.

FONT: Llibret publicat per la Parròquia del curs 2012-2013.

0 comentarios