Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

¡¡ IMPORTANT !! GATA: BUSQUEN A MIGUEL ÁNGEL GILABERT G. PELS VOLTANTS DE LA FONT DE LA MATA

¡¡ IMPORTANT !! GATA: BUSQUEN A MIGUEL ÁNGEL GILABERT G. PELS VOLTANTS DE LA FONT DE LA MATA

AVÍS DE PROTECCIÓ CIVIL:

VOLUNTARIS BUSQUEDA: La búsqueda continua amb Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil. Per a demà dijous 12 de desembre, tot aquell veí o veïna del poble que vulga col-laborar en les tasques de búsqueda es pot personar a l'Edifici Polivalent a la Sala 2 on estarà el Punt de Comandament. L'hora d'encontre serà a les 8h del matí i aniran organitzant-se grups. Tot aquell que participe ha de portar telèfon mòbil i aigua. Demà a les 8h concentració de voluntaris a l'Edifici Polivalent.

A mitja vesprada de hui dimecres dia 11 es donava la veu de alarma. El veí de Gata, més en concret del barri del Raval, Miguel Ángel Gilabert García, també conegut per "Miguel Bolo" no havia tornat a casa. Havia eixit cap a la zona de la Font de la Mata, a passejar i a buscar esclatasangs, però on està?. L’han buscat tots fins a que ha caigut la nit. Demà dijous es tornarà a reanudar la busqueda de Miguel Ángel, de 51 anys, i molt conegut al poble.

Efectius de Protecció Civil de Gata i Benissa, bombers, la Guàrdia Civil, la Policia Local, i fins i tot un helicòpter, a més de voluntaris amics i coneixedors de la muntanya s’han posat a buscar-lo sense, per ara, resultat.

Una vegada s’ha posat el cartell de "Se busca" i la seua fotografia, el mateix que il·lustra aquesta important notícia social, les xarxes socials han començat a "bullir" amb la informació. Algunes persones pensaven que era una "broma" però és real. Els mitjans de comunicació ja han publicat a les seues edicions digitals la notícia:

Al diari Levante-EMV: "Buscan a un vecino de Gata de 51 años desaparecido al salir a buscar "esclatasangs". Al subtítol: "El hombre se adentró esta mañana en una zona de montaña y no ha vuelto a casa". Per a llegir-ho PUNXEU ACÍ.

Al diari digital La Marina Plaza publicava: "Ampli dispositiu per trobar a un home desaparegut a Gata". Al subtítol: "L’operatiu de recerca, que inclou un helicòpter, intenta localitzar Miguel Ángel G. G., un veí de la localitat que va eixir a passejar a mitjan matí". Per a llegir PUNXEU ACÍ.

També Las Provincias informava: "Un amplio dispositivo busca a un hombre desaparecido en Gata. Un amplio dispositivo busca a un hombre desaparecido en Gata

LP

Efectivos de Policía Local, Guardia Civil, Protección Civil y Bomberos rastrean la zona de la Font de la Mata por tierra y desde el aire". Per a llegir PUNXEU ACÍ.

ESPEREM QUE DEMÀ ES PUJA TROBAR A MIGUEL ÁNGEL I CONFIEM AMB UN BON DESENLLAÇ.

FONTS: Diaris digitals de LP, Levante-EM i Marina Plaza. Foto interior LP. Foto desaparegut aportada per Protecció Civil Gata.

0 comentarios