Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CURTMETRATGE: "NO ES UNA BROMA" DE L'I.E.S. GATA, PREMIAT A LA FEPAD.

EL CURTMETRATGE: "NO ES UNA BROMA" DE L'I.E.S. GATA, PREMIAT A LA FEPAD.

Primer premi de format lliure 2010

La FEPAD (Fundació para el Estudio, Prevención y Asistencia a las Drogodependencias) ha tornat a premiar al I.E.S. Gata., que ha presentat en format lliure un curtmetratge de 4 minuts i 27 segons, obtenint el primer premi del Taller de Cine 2010. Aquesta setmana, els autors i l’alcaldessa van assistir al lliurament dels premis.

El curt es diu "No es una broma" i ha estat el·laborat per l’alumnat de l’IES. Participen: Sergi Monfort Ferrer, Neus Mulet Mulet i Ellen Van Der Linden. El pallasso li diu a la xica: "Ya no es tan divertido verdad...ahora eres oficialmente mía". A la sipnosi diu textualment: "Dejarse atrapar por las drogas y dejar que te guíen por el camino...sin darnos cuenta, se genera la adicción y aparecen las consecuencias".

El curt està escrit i dirigit per Sergi. En realitat et diu el missatge: "No sea payaso, la droga no es una broma". Neus Mulet actua com a Neus. Sergi Monfort és el pallasso Farlo i Ellen Van Der Liden és la Camello. Actua de mare Ana Mulet i són extres: Juan Blasco, Rosa Pons, Sara García, Sergi Pérez, Alejandro Costa, Adela Pedro, Míriam Pons, Aina Vega i Joan Mut. Fan de càmeres: Joan Mut i Sergi Pérez. De direcció de so estan Sara García i Aina Vega. La portada del curt és de Sergi Pérez. Van fer el maquillatge: Sara García, Rosa Pons, Aina Vega i Ellen Van der Linden. La música és de Pere Vicalet (el coneixeu no?. És el músic compositor gater Pedro Vicente Caselles Mulet). El curt té l’edició de Sergi Monfort. Els autors fan un agraïment al House Distorsion i al pub "La Via".  

Il·lustra l’article un fotograma del curt que es pot veure a Youtube. Si voleu veure tot el curt a Youtube, ací us pose l’enllaç:

http://www.fepad.es/index.php?option=com_content&view=article&id=224&Itemid=105.

0 comentarios