Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CONEIXEU...L'ALTRA GATA, la de Cáceres, la de la serra ?

CONEIXEU...L'ALTRA GATA, la de Cáceres, la de la serra ?

Comence hui una sèrie de imatges que ens transportaran en l’espai a l’altra GATA, a la de la província de Cáceres, homònima de la nostra Gata fins que un dia es va acordar que nosaltres portarem l’acabament DE GORGOS. Tot això serà possible gràcies al contacte pel facebook que he pogut fer amb Lupe Pérez, gerent propietària dels Apartaments Rurals La Colmena a GATA, la de la Serra del mateix nom. Mitjançant imatges ens introduïrem amb vistes generals, de carrers i places, de la gata cacerenya.

Seguint els comentaris que fa l’alcalde de GATA, Miguel A. García, a la presentació de la pàgina web de l’Ajuntament d’aquell poble homònim al nostre diu: "una villa histórica y abierta a todos, residentes y visitantes. Gata fue declarada Bien de Interés Cultural con categoría de Conjunto Histórico en el año 1996. Ya es un destino turístico donde el visitante puede disfrutar de naturaleza, tradición y cultura, así como degustar su gastronomía y proporcionarles el merecido descanso en sus diversos alojamientos rurales."

Ja sabeu, de la mà de les imatges i fotos de Lupe Pérez i de la pàgina del seu ajuntament, coneixerem un poc més al nostre poble homònim de la província de Cáceres. Finalment, una curiositat més: ells són "gateños", nosaltres "gateros". 

A la imatge, una vista general del poble de GATA (Cáceres).

0 comentarios