GATERS A LA IX VOLTA A PEU AL VERGER

Es va celebrar dissabte dia 18

El millor gater va ser Vicent Mas Leyda que va entrar el 25 de la cursa

El millor del Club Atletismo Gata va entrar Francesc Ferrer Mulet

Dissabte passat dia 18 es va celebrar la quarta de les proves del circuit a peu Marina Alta. La IX Volta a Peu al Verger va tindre corredors gaters. El millor va ser VICENT MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat), que va entrar el 25 amb un temps de 35 minuts i 40 segons al circuit. SERGI SOLER GINESTAR (C.A.Ondara) va ser el 26. JUANAN MAS LEYDA, germà de Vicent, va quedar 55. ANTONIO FORNÉS PEDRÓS va quedar el 60. El 65 va ser VICENTE LLOPIS CHELI.

Dels corredors del Club Atletismo Gata destaquem a FRANCESC FERRER MULET que va quedar al lloc 222 en un temps de 41 minuts i 56 segons. Els Quatre següents del club en entrar al Verger van ser per aquest orde: FRANCISCO PEDRO MESTRE, JOSÉ CASELLES PEDRO, JOSÉ ESPASA MULET i JUAN ANTONIO MARTÍ PEDRÓS.