Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS MÚSICS GATERS, PROTAGONISTES A ÀPUNT RÀDIO (Pere Vicalet i la Unió Musical)

ELS MÚSICS GATERS, PROTAGONISTES A ÀPUNT RÀDIO (Pere Vicalet i la Unió Musical)

Dissabte passat dia 21, a l’edició del programa de Àpunt Ràdio va ser protagonista el músic professional gater Pere Vicent Caselles Mulet (Pere Vicalet). Va parlar de la seua trajectòria amb les noves tecnologies i de la iniciativa de Festival als Balcons del passat dia de Sant Josep, on ell va donar l’eixida a tots els músics valencians per a tocar els pasdobles "Paquito el Chocolatero" i "Amparito Roca". La sintesi del programa deia: "També coneixem el jove compositor i director de Gata de Gorgos Pere Vicalet i descobrim la seua obra i la seua trajectòria al capdavant de diferents formacions." 

Podeu escoltar tot el programa PUNXANT ACÍ. A Pere Vicalet l’entrevisten a partir de la hora, 24 minuts i 14 segons del programa.

Al dia següent, diumenge 22, li va tocar el torn a la banda Unió Musical de Gata, al programa que presenta Jordi Company "Debandaabanda". El motiu important: l’agrupació de Gata està complint el seu 150 aniversari. Els músics esperen anar complint amb les previsions més importants, però més endavant.

La impossibilitat de fer el programa al Casal de la Música, com s’haguera produït en condicions normals, i degunt a la confinació les entrevistes es van fer per telèfon des de casa o gravades. Al llarg de tres hores, van passar pel programa el president Vicent Signes Signes, músics majors i músics centment incorporats a la banda. Com a cronista, també vaig xerrar una miqueta, explicant la història de la banda i com estarien aquella època dels seus inicis.

A la síntesi de la pàgina web es comentava: "Hui en ‘De banda a banda’ coneixem a alguns dels músics de la Unió Musical de Gata de Gorgos, una banda de música que enguany compleix 150 anys d’història. Amb ells, descobrim com tenen previst celebrar aquesta fita tan important i quina importància té la banda en aquest poble de la Marina Alta."
Per a escoltar tot el programa, podeu PUNXAR ACÍ.

FONT: Composició de fotos extretes de la pàgina web de "Debandaabanda".

0 comentarios