ELS MILLORS GATERS A LA CURSA DE CALP I A LA PERIMETRAL DE BENISSA

Diumenge passat dia 4 es va celebrar la VI Cursa Popular Calp-Solymar, segona del Circuit a Peu Marina Alta. Repassem els millors gaters en totes les classificacions i pòdiums.

A la general, dels cent primers corredors:

- Al lloc 4rt, de nou xabier de pare gater, TONI SOLER LLIDÓ (C.A. Llebeig), amb un temps de 31 minuts i 43 segons.

- El millor gater JAIRO SOLER SALVÁ, que corre amb el C.M. i At. La Faixa de Jesús Pobre. Lloc, 24. Temps: 34 minuts i 23 segons.

- Al lloc 78 un altre veí gater del club jesuspobrer BADAR LAMMAMI AMB 37 MINUTS I 1 SEGON.

- El millor del Club Atletisme Gata JOSÉ CASELLES PEDRO. Lloc 88. 37 minuts i 15 segons.

- El segon del club gater VICENTE LLOPIS CHELI. Lloc 95. 37 minuts i 38 segons.

Per categories, pòdiums per als gaters, tots ells del C.A.Gata:

- 2ª sénior, al lloc 142 de la general, ROSA MARÍA LARA FELIU. 39 minuts.

- 3ª sénior, al lloc 182 de la general, JENNIFER WOOD. 40 minuts i 1 segon.

- 2ª veterana C, lloc 259: MARÍA MULET MESTRE. 41 minuts i 40 segons.

- 2ª veterana D, lloc 335: TERESA GREGORI MUÑOZ. 43 minuts i 7 segons.

- 2n veterà E, lloc 95: VICENTE LLOPIS CHELI. 37 minuts i 38 segons.

Els cinc primers del C.A. Gata: a més dels ja dits José Caselles i Vicente Llopis van entrar: JOAN JAUME TORRES OLIVER (108), LUÍS MANUEL PEDRÓS FERMÍN (119) i LLUÍS FORNÉS PEDRO (122).

Dels xiquets i xiquetes:

2n millor barrufet, del C.A. Gata: MIGUEL FERRER PEDRO, amb 24 segons.

Primera cadet, MAR SALVÁ SEPÚLVEDA, amb 6 minuts i 12 segons.

GATERS A LA PERIMETRAL DE BENISSA

De divendres nit a diumenge matinada es va celebrar a Benissa la VII Permietral Trail amb dues modalitats, 73 kilòmetres Ultra i 42 km. marató.

A la Ultra de 72 kilòmetres, el gater XAVI MULET LEYDA del Grup Espeleològic Gata va arribar al lloc 72 fent un temps de 13 hores, 2 minuts i 33 segons.

A la marató de 42 kilòmetres, XAVI TORRES OLIVER (GEG) va arribar el 14 amb 5 hores, 11 minuts i 20 segons.

Els gaters VICENTE PEDRO SIGNES (37 a la general amb un temps de 5 hores, 38 minuts i 9 segons) i LLUÍS IBÁÑEZ MIRALLES (107, 6 hores, 32 minuts i 55 segons, van córrer amb el C.M.A. La Faixa.

FONTS: somesport (prova de Calp). Mychip (prova de Benissa). Foto: Gent del C.A.Gata, Foto: Vicent Esteve.