Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DE QUÈ PARLEN HUI ELS GATERS ? (Nova secció al blog del Cronista)

Encete una nova sèrie hui, Darrer Dimarts. El títol dona les pistes: De què parlen hui els gaters ?. Per què a un poble menut com el nostre cada dia es parla d’una cosa, algunes novetats a nivell local, altres a nivell mundial, inclús.  Serà com anar darrere la notícia local o anar més enllà.
Hui es parla de la notícia mundial que es coneixia ahir pel matí i per sorpresa: la renúncia del Papa Benet XVI. Els gaters que van estar amb ell a Madrid el recorden i anyoren amb dedicació, admiració i respecte. Benedicte XVI plegarà el 28 de febrer i a les vuit de la vesprada d’eixe dia adoptarà, de nou, el cognom de Ratzinger.
A nivell comarcal, també parlen els gaters hui del 30 aniversari de la gran nevada, aquell 12 de febrer de 1983, que casualment era Darrer Dissabte. Qui no té bons records d’aquell dia !!.
A nivell local, no oblidem que es parla de l’últim dia dels Darrers Dies. Hui si que és el darrer dels darrers dies, perquè demà és Cendra. Encara alguns operaris de fàbriques, amics de sempre, quadrilles, han anat de paella i al racó del foc, perque la temperatura era prou fresqueta. I la Venta de Parra, com cada any, ple, perquè el DARRER DIMARTS s'ho mereix.
 
Demà els gaters parlarem d’una altra cosa...

0 comentarios