Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'AJUNTAMENT ANIMA EL VEÏNAT A FESTEJAR ELS DARRERS DIES VIRTUALMENT (Hui és Darrer dijous a Gata. Comencen les terceres festes no-celebrades de 2021)

L'AJUNTAMENT ANIMA EL VEÏNAT A FESTEJAR ELS DARRERS DIES VIRTUALMENT (Hui és Darrer dijous a Gata. Comencen les terceres festes no-celebrades de 2021)

El COVID19 torna a furtar-nos una festa amb forts arrels gaters i és la tercera de l’any 2021. Hui comencen els "darrers dies" amb el Darrer Dijous, que tindrien Dissabte de Carnestoltes (Darrer Dissabte) i la pròxima setmana amb el Soterrament de la Sardina els dies més forts. Precisament, l’any passat aquesta festa del Soterrament, dissabte després de dimecres de cendra va ser l’última festa que es va celebrar a Gata i per tot arreu per culpa de l’enfermetat del COVID19.

Des de l’Ajuntament, donades totes les restriccions que comporta la situació actual i el previsible perllongament de les mateixes fins a març, animen el veïnat, tant xiquets, joves (12 a 30 anys) com adults i famílies a fer-se fotografies amb les difresses a casa i fer uns darrers dies virtuals. Es poden remetre a l’Ajuntament les fotografies, bé  De fet, ja han començat a fer-se visibles algunes per mig de les xarxes socials. 

"Celebrem Carnestoltes des de casa!" és el lema. I diuen: "Envieu-nos les vostres fotos disfressats des de hui, Darrer dijous, fins al 20 de febrer, soterrament de la sardina, al whatsapp: Tourist info: 628682542 i Gata Jove: 618946206. Dilluns 22 de febrer les publicarem a les xarxes de l’Ajuntament de Gata i Gata Jove i les més votades rebran un obsequi del comerç i/o restaurants locals. Hi haurà tres categories: infantil, juvenil i adults/famílies."

Ale, ja sabeu. Tots a celebrar els DARRERS DIES VIRTUALS.

FONT: Cartell Ajuntament Darrers dies virtuals.

0 comentarios