Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MUNTATGE DE LA GRAVACIÓ DE CANAL 9 TVV ( i II ) sobre "Art al Vent"

MUNTATGE DE LA GRAVACIÓ DE CANAL 9 TVV ( i II ) sobre "Art al Vent"

( PODEU FER MÉS GRAN LA COMPOSICIÓ, PUNXANT ACÍ )

"Art al vent" ( IX edició ) va ser notícia a l’informatiu Notícies 9 -2ª edició-

El "Cronista de Gata" va estar allí. Gràcies a una telefonada feta pel regidor de Cultura, Joan Pedrós, em va posar al corrent del fet, bastant inusual per al poble. Un camió d’enllaços amb el simbol de Canal 9. Un operador dins del camió, un càmera, una realitzadora i una locutora, van donar forma a la notícia.

Primer van preparar la ubicació de la càmera i la locutora. Baix del campanar no era el lloc més propici, donada la poca llum que es produïa. Finalment, van optar per anar al costat de la farola, encarats cap a ca Miñana i Ca Corder. El resultat ja el coneixeu. En directe es va fer una introducció per la locutora i després el resum. Prèviament, havien estat gravades imatges pel carrer La Bassa, on es troba la gran quantitat de teles de la mostra "Art al Vent" (IX edició).

A les fotografies de la composició podeu observar tot el muntatge i preparatius per a eixir en directe des de Gata cap al món, per mig de la Televisió Valenciana, a l’informatiu de la nit, la segona edició de Notícies 9.

1 comentario

Anònima -

Ahir també va eixir art al vent per la tele, per la vesprada en un programa que es diu en conexió.