Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -337-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -337-

L’altre dia portava al blog, com a foto antiga, la inauguració de la Casa dels Mestres, puix hui la fotografia correspon al mateix dia 22 de juliol de 1967. I és una altra inauguració, la del Parc de Bombers del principi del carrer Bisserot. La comitiva la formaven pràcticament quasi els mateixos. Per davant també xiquets que hui ja són uns homes grans i fets. Podeu veure’n tres a aquesta fotografia. Eren Jaume Costa i Pepe Mulet "Pura" al costat esquerre i a la part dreta per davant Jaume Ferrer "el menut dels dos mestretes". Com vegeu encara els carrers estaven de terra. L’any 1968 es va fer l’alcantarillat, a l’any següent a la foto, i després vindria l’empolà dels carrers.

Don Julián, que era propietari d’aquesta fotografia, quan ixqué al programa de festes, conversava davant de tota la comitiva amb el Governador Civil d’Alacant, En Luis Nozal Pérez -que està al seu costat-. Per darrere distingim a "Ramonet", En Ramón Beltrán, fill adoptiu de Gata. A la part dreta Gayá, alcalde de Pedreguer.

Més enrrere es pot veure al Senyor Rector En Vicente Llopis. Molta gent i asoma el palo de la bandera de la banda de música. 

Encara es pot divisar a la façana d’aquesta casa la llegenda que posa "Parque de Bomberos nº 4". Igual és que tindrïen pensament de fer-ne tres mes.

  

0 comentarios