Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

XII FIRA GATA AL CARRER: cartell anunciant, vídeos, pàgina web, blog i moltes coses més...

XII FIRA GATA AL CARRER: cartell anunciant, vídeos, pàgina web, blog i moltes coses més...

La campanya publicitària de la FIRA GATA AL CARRER (dotzena edició de 2015, dies 10 i 11 d’octubre) arranca amb molta força. Ja es coneix el cartell anunciant en la que predomina la paraula "Passió" i aixina ho demostren les frases: "Passió per la fira, passió per Gata". O aquesta altra: "Passió per la tradició". Però no acaba ahí la cosa. Els organitzadors de la fira i Comerç Gata han començat a fer una sèrie de vídeos promocionals. En els que vos pose l’enllaç anuncien la fira alguns comerços locals, com veureu als títols: aquest: https://www.facebook.com/comercdegata/videos/948113778592336/?pnref=story. O aquest: https://www.youtube.com/watch?v=PZMv-MRhxLw.

Algunes activitats comencen a destapar-se, com és el III Torneig d’escacs Gata al Carrer 2015, que es farà el dia 10 pel matí al carrer Constitució. Com ja vaig anunciar, Gata cedirà estands gratuïts als emprenedors a la Fira Gata al Carrer i l’Ajuntament de Gata de Gorgos ha publicat les bases de participació per a la cessió d’estands gratuïts a les empreses de nova creació en la XII Fira.

La fira té també una pàgina web: www.firagataalcarrer.com i a més un blog que el podeu trobar a la següent adreça: http://gataalcarrer.blogspot.com.es/.

Ja està tot l’engranatge en marxa, endavant i anirem anunciant més cosetes de la gegantesca FIRA GATA AL CARRER 2015.

 


FONT: Organització XII Fira Gata al carrer 2015. / Factoria d'Idees.

0 comentarios