Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.031-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.031-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTOGRAFIA, PUNXANT ACÍ)

Hui encete una nova col·lecció que aniré alternant i canviant amb les altres que tinc també en marxa. A tots moltes gràcies.s Agraïsc que em faciliten les fotos antigues la família del sempre recordat Antonio Soler Llácer "Rellotger" i més en concret la seua filla Vicen Soler Mulet. Gràcies.

La primera foto d’esta col·lecció és de soldats i el Crist. Al llarg de la sèrie he anat posant-ne moltes i de quintes. Esta encara no havia tocat. Era el 6 d’agost de 1962. El fotògraf E. Utrilla de València els feia la foto als soldats d’eixe reemplaç que tenien que pujar al patró, el Santíssim Crist. Estaven a la part esquerra de l’altar major, si es mirava cap als fidels.

Molts soldats els coneixereu vosalgtres millor que jo. Us anime a que feu comentaris i aneu completant el grup. Jo reconec, entre altres, dels agatxats a Pepe "la Cotxa" -al mig- i Corcat. De la primera fila de plantats, d’esquerra a dreta, a Vicentet "de Catxapa", Joaquín de Grimalt, Jaiem "Sorí", Sebastià i Antonio "el rellotger" -propietari de la fotografia-. Darrere tots reconec a Jaime Gil. Com dic, si en conegueu més, ja sabeu. Sols teniu que completar la llista o pel facebook posar els noms. Ho fa la veïna Mari Moncho Mulet que comenta: "el segon de la primera fila per l’esquerra es Joaquín Moncho". Un soldat més identificat.

A l’àngul inferior dret de la fotografia podeu observar a una dona amb vel cara als soldats. Al fons, l’altar que encara estava pegat al retaule decorat i la missa es deia amb el rector cul als feligresos.

0 comentarios