GORGOS: EL JUVENIL VIATJA AL RACÓ DE LOIX (BENIDORM)

Juga demà contra el penúltim classificat, el "Deporte, Actitud y Valores"

El Gorgos juvenil que prepara Fernando Cerizola és tercer després del valuós empat del passat dissabte

El Gorgos C.F. Juvenil jugarà demà al Racó de Loix (Benidorm) i ho farà front al "Deporte, Actitud y Valores", un altre equip més de Benidorm.

El Gorgos és favorit, ja que és tercer i l’equip de la Marina Baixa és penúltim. Si recordem, el Gorgos va obtindre un valuós empat la setmana passada.

Ens comentava el mateix Fernando el partit que va tindré de tot. Començava el partit amb un minut de silenci per la mort de l’avi de Jonathan, el jugador teuladí. I precisament Jonathan va marcar el segon gol i de penalti dedicant-lo al seu avi. El partit s’encaminava molt bé, ja que al primer minut l’arbitre anul·lava el gol al Gorgos. Als 25 minuts feia el primer gol Hugo i deu minuts més tard vingué el gol de Jonathan que comentava. Els canvis i una mica de relax i empatà l’equip rival. Hugo va poder marcar el 3 a 2 i el Xàbia B empatà al temps de descompte l’empat a tres, perdent dos punts que ja estaven quasi guanyats.

Demà torna a l’atac l’equip de Cerizola esperant un bon resultat.