Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -690-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -690-

(PODEU FER LA FOTO MÉS GRAN PUNXANT ACÍ)

A deu fotografies de les 700 i continuem a la recerca de més imatges del passat gater. Si algun veí vol que la seua foto antiga ixca a la llum, si vol formar part de la història gatera, més recent o més antiga, pot remetre-me-la i serà publicada de seguida. Ho recorde perquè quasi 700 ja és difícil tindre-les totes. Podeu enviar les fotografies al meu correu: mivisig@hotmail.com. Estaré molt agraït. Gràcies.

Ara comente la fotografia de hui. Els festers de 1966 es van disfressar de guàrdies. Amb gorra de plat les dones, com vegeu, posen totes amb dos festers a la Plaça Nova, abans dita Plaza 18 de Julio. El xic que apareix al mig és Jaime "Petxet", l’obrer, que ja no està entre nosaltres. Entre els xicons que hi ha a la part dreta de la foto reconeguem a Vicente Blasco "Sabater" que està darrere. Davant pareix Pepe "la Lliga". Per darrere de la primera xica per l’esquerra asoma un xicon, Segura. A l’esquerra, asoma una miqueta el cap i la vara un personatge popular de l’època, Pepe. Podeu observar també els ornaments que lluïa la plaça, com el farol que està darrere dels protagonistes.

1 comentario

Paco Moncho -

El xicot que s'assoma darrere Pepe de la Lliga, crec que era Sebastà "el Mistero",(Sabater es mes jove que Pepe La Lliga)i de les senyoretes, la que està a l'esquerra de Jaume Peixet(segons mirem la foto) es María Rosa Signes Cervera(germana de Pepe Cervera el que treballava a la Caixa), al seu costa i rubia diria que es o bé Isabel "la Cabrera" o Isabel "la de Pussa" i la de la punta podría ser Encarna la Parra. A la dreta de Jaume Peixet(segons mirem) es la de Catxo (dona de Paco Soler) i la de la punta podria ser Teresa, la dona de Juanet Arabí.