Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RESUM DEL ESPECIAL 10 ANIVERSARI QUE SEGUEIX OBERT TOT EL MES. PUBLICACIÓ DE LES FOTOGRAFIES D’ABANS DELS CONVIDATS

RESUM DEL ESPECIAL 10 ANIVERSARI QUE SEGUEIX OBERT TOT EL MES. PUBLICACIÓ DE LES FOTOGRAFIES D’ABANS DELS CONVIDATS

Deixat un temps de tres dies i després d’aquest primera etapa de les 22 col·laboracions dels gaters o gent relacionada amb el nostre poble, per celebrar el desé aniversari del blog CRONISTA DE GATA, no tinc paraules per AGRAÏR A TOTES I TOTS ELS COL·LABORADORS haver fetes d’ells les págines en aquests dies passats, contribuïnt també a passar millor aquest confinament que estem patint. 

Degut a l’èxit obtés no es tanca el capítol ací, sino que segueix obert a continuar amb les col·laboracions al llarg de tot el mes d’abril i potser és perllongue més a maig.

Amb les 22 col·laboracions els convidats han aportat moltes fotografies, que cal recuperar per a la sèrie de Fotografies Antigues. Algunes ja van ser publicades, altres eren inèdites. Per això, a partir de hui mateix  i seguint l’ordre dels convidats, aniré pujant-les cada una amb la seua explicació.

Per acabar, ací teniu els enllaços dels 22 convidats i convidades, per ara, per si heu perdut el fil i no els heu llegit tots, que tenen uns escrits molt interessants.

1.- FRANCESC MULET I RUÍS. 2.- ROSA MARÍA FRANCO GREÑO. 3.- JESÚS MONCHO. 4.- ANA ESCORTELL TUR. 5.- PEPE MENGUAL6.- VICEN MULET. 7.- VICENT SIGNES SIGNES. 8.- DORA CASELLES. 9.- JUAN PABLO SIGNES. 10.- MARÍA ROSA MONSERRAT. 11.- TONI SIGNES. 12.- JOSÉ MANUEL MONTILLA. 13.- SOR ROSITA SOLER SIGNES. 14.- ANTONIO MONFORT. 15.- ROSA MARÍA PEDRO SIGNES. 16.- ANDRÉS PÉREZ COBA. 17.- FÁTIMA LOZANO CORTEGOSO. 18.- PACO PONS SALVADOR. 19.- CARMEN RODRÍGUEZ. 20.- JOSEP GINESTAR. 21.- PEP SIGNES FORNÉS. 22.- DOMINGO GRIMALT CASAS.

FONTS: Fotos de convidats col·laboradors aportats per ells mateixa.

0 comentarios