20200423175534-22compo-copia.jpg

Deixat un temps de tres dies i després d’aquest primera etapa de les 22 col·laboracions dels gaters o gent relacionada amb el nostre poble, per celebrar el desé aniversari del blog CRONISTA DE GATA, no tinc paraules per AGRAÏR A TOTES I TOTS ELS COL·LABORADORS haver fetes d’ells les págines en aquests dies passats, contribuïnt també a passar millor aquest confinament que estem patint. 

Degut a l’èxit obtés no es tanca el capítol ací, sino que segueix obert a continuar amb les col·laboracions al llarg de tot el mes d’abril i potser és perllongue més a maig.

Amb les 22 col·laboracions els convidats han aportat moltes fotografies, que cal recuperar per a la sèrie de Fotografies Antigues. Algunes ja van ser publicades, altres eren inèdites. Per això, a partir de hui mateix  i seguint l’ordre dels convidats, aniré pujant-les cada una amb la seua explicació.

Per acabar, ací teniu els enllaços dels 22 convidats i convidades, per ara, per si heu perdut el fil i no els heu llegit tots, que tenen uns escrits molt interessants.

1.- FRANCESC MULET I RUÍS. 2.- ROSA MARÍA FRANCO GREÑO. 3.- JESÚS MONCHO. 4.- ANA ESCORTELL TUR. 5.- PEPE MENGUAL6.- VICEN MULET. 7.- VICENT SIGNES SIGNES. 8.- DORA CASELLES. 9.- JUAN PABLO SIGNES. 10.- MARÍA ROSA MONSERRAT. 11.- TONI SIGNES. 12.- JOSÉ MANUEL MONTILLA. 13.- SOR ROSITA SOLER SIGNES. 14.- ANTONIO MONFORT. 15.- ROSA MARÍA PEDRO SIGNES. 16.- ANDRÉS PÉREZ COBA. 17.- FÁTIMA LOZANO CORTEGOSO. 18.- PACO PONS SALVADOR. 19.- CARMEN RODRÍGUEZ. 20.- JOSEP GINESTAR. 21.- PEP SIGNES FORNÉS. 22.- DOMINGO GRIMALT CASAS.

FONTS: Fotos de convidats col·laboradors aportats per ells mateixa.