Facebook Twitter Google +1     Admin

RECORDEU EL PREMI QUE VAN REBRE AQUESTS ALUMNES...FA 20 ANYS

20110718082132-image0-55-copia.jpg

Van guanyar el premi "Tudmir" d’investigació pel treball "Terra, sol i aigua"

Recordeu aquest grup. Per què es van fotografiar junts?. Què te que veure en Gata?. Anem a fer un poc de repàs.

Era el curs 1990-1991 fa ara 20 anys quan aquests alumnes, entre ells dan decidir presentar un treball d’investigació a la Universitat d’Alacant i el van guanyar. El grup es va dir "Saqaliba", el treball "Terra, sol i aigua" i el premi guanyat Tudmir. Alguns d’ells han format famílies, tenen carreres i la seua professió i feina.

Però..aleshores eren estudiants del "I.B de Xàbia" al curs 1990-91 com he dit i feien 3er. de Batxillerat. De Gata hi havia les tres xiques que vegeu agatxades i el xic de més a l’esquerra de la foto. Al grup hi havia alumnes de Gata, Xàbia, Pedreguer i Poble Nou.
El treball d’investigació va resultar guanyador del Premi "Tudmir" d´investigació de la arees d´estudis àrabs e islàmics per la Universitat d´Alacant i per aquest premi els van publicar el llibre "Terra, Sol i Aigua", copia del qual està en l`Institut de Xàbia i en el museu Etnològic de Xàbia, a més de les copies que es van editar i repartir en el seu moment.

Agraïsc l’explicació d’un dels components del grup i les aclaracions.

18/07/2011 08:21 cronistadegata #. HISTÒRIA LOCAL

Comentarios » Ir a formulario

Autor: Anónimo

Qui li escriu es un dels menbres del grup Saqaliba i volia fer-li algunes aclaracions.
Este grup el vam formar estudiants del "I.B de Xàbia" en el curs 1990-91 (3er. de Batxiller), es a dir, fa només 20 anys, per tant crec que es un poc execius cal.lificar-nos com a "grup històric" i a la foto como a "foto antigua del record".
Els alumnes de Gata que formaren este grup, a més de les tres xiques, també i havia un xic.
De la població de Xaló no hi havia ningú, erem de Gata, Xàbia, Pedreguer i Poble Nou.
I si, vam fer un treball d'investigació que va resultar guanyador del Premi Tudmir d´investigació de la arees d´estudis àrabs e islàmics per
l´Universitat d´Alacant i per aquest premi ens van publicar el llibre "Terra, Sol i Aigua", copia del qual està en l`Institut de Xàbia i en el museu Etnològic de Xàbia, a més de les copies que es van editar i repartir en el seu moment.
Espere que aquestes notes siguen aclaratories al respecte del comentari que s´ha fet d`aquesta foto, que a més apareix publicada en les conclusions del llibre "Terra, Sol i Aigua".

Fecha: 18/07/2011 23:34.


gravatar.comAutor: CRONISTA DE GATA

A "Anónimo":
De vegades no és suficient posar una fotografia i au...Tens moltíssima raó i per tant capgiraré la notícia i posaré (què et sembla?)...Recordeu aquest premi de fa 20 anys?" posant tot el què em dius del grup que, clar està és molt interessant.
Gràcies per aclarir-ho i us demane disculpes a tot el grup.

Fecha: 19/07/2011 07:33.


Añadir un comentarioNo será mostrado.Blog creado con Blogia. Esta web utiliza cookies para adaptarse a tus preferencias y analítica web.
Blogia apoya a la Fundación Josep Carreras.

Contrato Coloriuris