Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU QUÈ...? La banda viatjarà a Madrid a finals d'agost

Hem conegut mitjançant la informació posada al blog de la BANDA UNIÓ MUSICAL DE GATA, que aquesta comença a organitzar un viatge musical (músics, familiars i acompanyants) a Madrid, actuant al parc temàtic "Warner Bros Park". Serà després de les festes patronals i a la caiguda quasi de l’estiu, dies 26, 27 i 28 d’agost.
Si l’any passat va ser el meravellós viatge a París, amb motiu d’una cercavila pels carrers del mític parc temàtic "Disneyland" de la capital francesa, després d’aquella "experiència inoblidable per part dels músics i acompanyants" ara volen tornar a repetir, però a Madrid. Durant aquests tres dies s’aprofitarà per visitar Madrid, sent el dissabte 27 el dia dedicat a la visita del parc temàtic i a l’actuació de la Banda dintre del recinte. Una nova oportunitat per gaudir amb la nostra agrupació musical.
Per tot això, la Junta Directiva ha convocat una REUNIÓ demà mateix, 5 de juny, a les 18.00h. en l’escenari del Casal de la Música amb els músics i acompanyants que desitgen realitzar aquest viatge. És prega màxima assistència dels interessants ja que es tractaran temes de molt d’interès.
Així que ja saben, si estan interessants en viatjar aquest estiu a Madrid i al màgic món de "Warner Bros" amb la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos tenen una cita aquest diumenge a les 18.00h.
Tota aquesta informació i més la podeu trobar al blog de la banda. Teniu l’enllaç a la columna dreta d’aquest blog.

4 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "gatero":
Dius "apart dels passacarrers", però cal matitzar: passacarrers oficials, de dies de festa local com el dia del Sant Crist. Els passacarrers dels dies de les Primeres Comunions ho paguen els pares dels xiquets.
Cobrar de l'Ajuntament hi haurà una asignació que els pertocarà.

gatero -

Entonces d'acord, no em parexeria be que es pagaren eixos luxes de l'ajuntament i molt menys amb els temps que corren. Entonces no cobren res de l'ajuntament a part dels passacarrers?

CRONISTA DE GATA -

Contestant a "gatero":
Cada actuació que fa la banda (passacarrers, processó i demés) el deuen cobrar, a més els socis paguen la seua quota, l'alquiler dels locals del Casal de la Música, tot això són diners.
A més, si ho dius pel viatge, es pagaran ells també el viatge supose.

gatero -

A tots ens agrada la nostra banda i tots la recolzem, pero de aon trau als diners la banda? tu au saps cronista?