Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ESPECIAL 10 ANIVERSARI. CRONISTA GATA. 5é CONVIDAT: PEPE MENGUAL, PRESIDENT DEL FOTOCLUB FORAT I EXEMPLE DE SUPERACIÓ

ESPECIAL 10 ANIVERSARI. CRONISTA GATA. 5é CONVIDAT: PEPE MENGUAL, PRESIDENT DEL FOTOCLUB FORAT I EXEMPLE DE SUPERACIÓ

LI TOCA EL TORN ARA, DINS DE LES PARTICIPACIONS ESPECIALS DEL X ANIVERSARI DEL BLOG I MÉS HUI EL DIA DE LA CELEBRACIÓ, A UNA PERSONA EXEMPLE DE SUPERACIÓ. ÉS PEPE MENGUAL, PRESIDENT DEL FOTOCLUB FORAT DE GATA, AL QUE TOTS CONEIXEU. UN GRAN AMANT I PROFESSIONAL DE LA FOTOGRAFIA. 

ACÍ TENIU LES SEUES PARAULES I LES FOTOGRAFIES TRIADES PER AL CAS:

Quan Miguel en va convidar, com a membre d'un col·lectiu com és Fotoclub Forat, a fer algun comentari al voltant de la nostra afició, sabia que seria difícil triar algunes fotos, però no sabia el complicat que seria posar-li text a un full en blanc...

Som un grup de gent que ens agrada eixir a "fer fotos", que intentem contar en una imatge com vivim, com sentim, com pensem. Cada volta que "disparem" una foto decidim que contar, i també que no entra en la foto, una foto, igual que un llibre o una bona novel·la, sempre acaba quan, qui la veu, la interpreta i l'enriqueix amb les seues pròpies vivències.

Com a fotògraf, m'agradaria destacar el gran potencial que té Gata, un poble que encara es poble, on la manera de viure i les nostres tradicions, tot i que com és normal van diluint-se, continuen presents.
Però la fotografia no és sols agafar la càmera i anar buscant eixa foto que ens agrada, també és gaudir d'eixe xicotet instant que podrem seguir gaudint en el pas del temps. Compartir eixos arxius amb altra gent és un gest de generositat.

Gent com el mateix Miguel, "Puripa", "Moncho", Justo i tants més que fan, comparteixen l'història del nostre poble, i és d'agrair.
M'agradaria també agrair a tota la gent que ens facilita i ens permet que en cada foto els "furtem" un poquet de la seua vida i intimitat.

0 comentarios