CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL LÍDER CADET GORGOS GUANYA 4-1 AL CALP. L'INFANTIL TAMBÉ (3-2). ELS MAJORS IXEN DE BENIRREDRÀ GOLEJATS (6-0)

El líder incontestable del grup primer d’Alacant de Segona regional CADET és el GORGOS C.F. Ha guanyat aquesta vesprada 4 a 1 al Calp A. Marcava Axel Fernando al minut 28, Hamza al 41, es marcava en pròpia porta Alexis de Calp (3-0) i tornava a marcar Axel al 63. El gol de l’honor calpí es feia al 77. Seguix de líder clar amb 39 punts, els tretze partits guanyats i a 6 punts del Pego. Té 55 gols a favor els mateixos que el tercer Calp, però sols 7 en contra per 13 el Calp.

La victòria també ha sigut cosa del GORGOS INFANTIL hui. 3-2 ha guanyat al Calp, que es queda molt prop dels gaters que són tercers. Primer ha marcat el Calp i empatava Héctor al 30. Mario Feliu feia el 2 a 1 al minut 42 i Vicent el 3 a 1 al 53. Encara acurtava distàncies (3-2) el Calp al minut 65. Els 28 punts els té amb 13 partits jugats, 9 victòries, 1 empat i 3 derrotes. 38 gols a favor i 13 en contra.

El segon equip infantil del GORGOS també ha caigut hui cvontra el Ondarense per 10 a 0 i seguixen colistes.

Finalment, el primer equip del GORGOS s’ha vist sorprés per la golejada que li ha endosat el líder Benirredrà, 6 a 0. Dos dels gols de penalti. Queda en tercera posició amb 36 punts. Dels 16 partits, 12 guanyats i 4 perduts. 43 gols a favor i 25 en contra.

Demà matí, a les 12.15, jugarà el GORGOS JUVENIL a Xàbia.

FONT: FFCV.