20130910004414-nitvella1956-copia.jpg

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Ja estic al dia, amb esta fotografia. També de la col·lecció del programa de festes 2013, era un grup d’amics que es van reunir a celebrar l’última nit de l’any de 1956. Es van reunir amb el rector Don Vicente Llopis i el seu vicari, aixina com el rector Mateo Simó, que va morir tres anys més tard, i que el podeu veure al centre de la foto agatxat.

De entre els que hem conegut estan: baix agatxats: a les puntes Carlos i Francisco "Cabellos" (amb capell "sombrero"), també està Jorro. Mig agatxats estan, entre altres, Vicente "el barber", també Pepe "Mico", Martí i Juanito "Sensio". Per darrere està Antonio Pons -el més alt de tots-, els rectors ja dits, Jaime "el Curro" i Pepe.Si en conegueu més, podeu anar completant-los, bé indicant-ho al facebook o bé al meu correu que teniu a la columna de la dreta del blog.

Ja tenim les primeres averigüacions dels usuaris del blog: Mari Moncho comenta que el primer per la dreta -mirant la foto- és son pare Miguel Moncho i creu que el primer per l’esquerra és Paco (germà de Maruja Sabata).

Comenta Virtudes Ferrer: "el que està bevent és mon pare". O siga Vicente Ferrer era el que estava agatxat, entre Jorro i Carlos.