Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.149, la del dia 8/6-

FOTOGRAFIES ANTIGUES (Gata en el record) -1.149, la del dia 8/6-

(PODEU FER MÉS GRAN LA FOTO, PUNXANT ACÍ)

Trobem aquesta fotografia, per a mi inèdita, a l’excel·lent blog literari del gater mestre i escriptor Carles Mulet, al qual li agraïsc la deferència de deixar-me publicar-la al meu blog. La va publicar ahir dia 10.

Ell titula: "Aquella Gata dels seixanta". I diu amb un text poètic que estem veient "Una panoràmica de Gata, a mitjans dels seixanta, des de les Acolaies". Per a Mulet és "un poble harmònicament pla" i allà al fons "l’alter dels hecles i el tossalet del Calvari; al fons de tot, el Montgó ja desdibuixat".

Si mireu bé la foto, veureu com a la part esquerra està el campanar -que a penes es dibuixa a la foto- i no està encara alçat, per tant no és l’any 63 del segle XX. A més, no pareix que estiguen les escoles fetes o pel desnivell no s’aprecien a la imatge. L’obra que es veu deuen ser els pissos del carrer Sant Josep per la part de darrere. Si trobeu més llum a la imatge, no dubteu en comentar-la.

Per cert, per si voleu pegar-li una ullada i gaudir de moments relaxats amb el blog de Carles Mulet, ací teniu l’enllaç: http://nausicanova.blogspot.com.es/.

FONT: Nausica, blog de Carles Mulet.

0 comentarios