CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS: GOLEJEN EL PRIMER EQUIP (7-0) I ELS CADETS. Al Salessians i al Teulada-Moraira

El GORGOS C.F. va obtindre dissabte una gran victòria a Les Costeres, un contundent 7 a 0 contra el C.D. Salesians d’Alacant. Al partit d’anada ja havien guanyat els gaters per 1 a 3. Tres gols a la primera part, obra de Souza (2) i Eric Mengual van deixar clar el partit. A la segona part van marcar per partida doble Carim i Juan B. Mengual. La pròxima jornada serà de rivalitat comarcal ja que juguen el Gorgos contra la U.D. Benissa. Després de la 23 jornada, el Gorgos C.F. està tranquil a mitat de taula. Ocupa la vuitena plaça amb 28 punts. Té 7 guanyats, 7 empatats i 9 perduts. 44 gols a favor i els mateixos en contra.

El GORGOS JUVENIL va ser l’altra cara amb la derrota per 3 a 2 a La Vila. Els gols els marcaven Axel i Héctor. Dissabte jugaran a casa front el Ciutat de Benidorm B. També els juvenils del Gorgos són vuités amb 35 punts de 21 partits jugats: 10 guanyats, 5 empats i 6 perduts. 40 gols a favor i 28 en contra.

Respecte al GORGOS CADET també va golejar al veí Teulada-Moraira per 5 a 2. Marcaven per als gaters. Un hat-trick de Álvaro i els gols de Héctor i Santi van completar la golejada. La millor classificació dels equips majors la té el Cadet. Amb la contundent victòria del dissabte es posa 4rt. Té 33 punts amb els 18 partits jugats: 10 guanyats, 3 empats i 5 derrotes. 41 gols a favor i 35 en contra.

FONT: Fotos del Gorgos CF., primer equip aquest dissabte. Facebook de Adrián Moragues.