Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEU EL PREMI QUE VAN REBRE AQUESTS ALUMNES...FA 20 ANYS

RECORDEU EL PREMI QUE VAN REBRE AQUESTS ALUMNES...FA 20 ANYS

Van guanyar el premi "Tudmir" d’investigació pel treball "Terra, sol i aigua"

Recordeu aquest grup. Per què es van fotografiar junts?. Què te que veure en Gata?. Anem a fer un poc de repàs.

Era el curs 1990-1991 fa ara 20 anys quan aquests alumnes, entre ells dan decidir presentar un treball d’investigació a la Universitat d’Alacant i el van guanyar. El grup es va dir "Saqaliba", el treball "Terra, sol i aigua" i el premi guanyat Tudmir. Alguns d’ells han format famílies, tenen carreres i la seua professió i feina.

Però..aleshores eren estudiants del "I.B de Xàbia" al curs 1990-91 com he dit i feien 3er. de Batxillerat. De Gata hi havia les tres xiques que vegeu agatxades i el xic de més a l’esquerra de la foto. Al grup hi havia alumnes de Gata, Xàbia, Pedreguer i Poble Nou.
El treball d’investigació va resultar guanyador del Premi "Tudmir" d´investigació de la arees d´estudis àrabs e islàmics per la Universitat d´Alacant i per aquest premi els van publicar el llibre "Terra, Sol i Aigua", copia del qual està en l`Institut de Xàbia i en el museu Etnològic de Xàbia, a més de les copies que es van editar i repartir en el seu moment.

Agraïsc l’explicació d’un dels components del grup i les aclaracions.

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

A "Anónimo":
De vegades no és suficient posar una fotografia i au...Tens moltíssima raó i per tant capgiraré la notícia i posaré (què et sembla?)...Recordeu aquest premi de fa 20 anys?" posant tot el què em dius del grup que, clar està és molt interessant.
Gràcies per aclarir-ho i us demane disculpes a tot el grup.

Anónimo -

Qui li escriu es un dels menbres del grup Saqaliba i volia fer-li algunes aclaracions.
Este grup el vam formar estudiants del "I.B de Xàbia" en el curs 1990-91 (3er. de Batxiller), es a dir, fa només 20 anys, per tant crec que es un poc execius cal.lificar-nos com a "grup històric" i a la foto como a "foto antigua del record".
Els alumnes de Gata que formaren este grup, a més de les tres xiques, també i havia un xic.
De la població de Xaló no hi havia ningú, erem de Gata, Xàbia, Pedreguer i Poble Nou.
I si, vam fer un treball d'investigació que va resultar guanyador del Premi Tudmir d´investigació de la arees d´estudis àrabs e islàmics per
l´Universitat d´Alacant i per aquest premi ens van publicar el llibre "Terra, Sol i Aigua", copia del qual està en l`Institut de Xàbia i en el museu Etnològic de Xàbia, a més de les copies que es van editar i repartir en el seu moment.
Espere que aquestes notes siguen aclaratories al respecte del comentari que s´ha fet d`aquesta foto, que a més apareix publicada en les conclusions del llibre "Terra, Sol i Aigua".