Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL COMERÇ DE GATA VA TRAURE AL CARRER EL SEU MERCAT. El dia de la festa del 9 d'octubre. Molts forasters de la comarca no van voler perdre's la cita

EL COMERÇ DE GATA VA TRAURE AL CARRER EL SEU MERCAT. El dia de la festa del 9 d'octubre. Molts forasters de la comarca no van voler perdre's la cita

Els comerciants de Gata van eixir al carrer en l’era postcovid19, després d’un any obligat de parada. El dia de la festa dels valencians, 9 d’Octubre, els carrers de Gata, sobre tot el carrer la Bassa es va omplir de gent, sobre tot veïns de la comarca i estrangers, que van voler ser fidels a la cita anual de Comerç de Gata. Va ser el MERCAT DE GATA.

Les tendes obertes, els productes al carrer, la primera part del carrer la Bassa molt a prop de la plaça de l’artesania, ple de paradetes posant a la venda els seus productes, fent solidfaritat, i apropant-se cap al circuit els visitants, amb hores punta plenes de gent.

A més, el 9 d’octubre la gent va poder fer rutes guiades, degustació de vi, taller de ciris, va poder anar a la fàbrica cervesera de Cerveseros Gateros i va poder escoltar música, tant amb la Colla de Dolçainers i tabaleters com amb la banda de l’Associació musical CODA.

Els visitants i gaters que ho van desitjar van passar el dia i van dinar als bars, restaurants i a l’antic camp de futbol de les Sorts, on la Comissió 2022 va preparar el menjar. 

En definitiva, un MERCAT adaptat als temps sanitàries que corren. esperem que l’any que ve estiguem del tot ja adaptats a la nova normalitat.

FONTS: Fotos Comerç de Gata, Joanvi Vallés i Cronista de Gata. 

0 comentarios