Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COVID19: GATA ENTRE ELS POBLES PROPOSATS PEL GOVERN VALENCIÀ PER AL TOC DE QUEDA ENTRE LA 1 I LES 6 DEL MATÍ. COMUNICAT DE LA REGIDORIA DE GOVERNACIÓ I POLICIA LOCAL

COVID19: GATA ENTRE ELS POBLES PROPOSATS PEL GOVERN VALENCIÀ PER AL TOC DE QUEDA ENTRE LA 1 I LES 6 DEL MATÍ. COMUNICAT DE LA REGIDORIA DE GOVERNACIÓ I POLICIA LOCAL

 

Un total de 77 pobles més de la Comunitat Valenciana podrien incorporar-se al toc de queda que existeix actualment. Entre ells, a la província d’Alacant, està GATA DE GORGOS, que té 60 infectats a hores d’ara i un risc extrrem amb una incidència de 961,08 casos per cent mil habitants, el segon de la Marina Alta que més després de Calp.
Per eixe motiu, la regidoria de Governació i Policia Local de l’Ajuntament de Gata acaba d’emetre un comunicat dirigit a tot el veïnat, en el que incidix del augment de controls destinat als joves principalment, "en un intent de frenar actituds que van contra les normes covid".
El regidor delegat de l'àrea Joanvi Vallés ha volgut manifestar que estem en una situació greu i que el COVID19 no s'en ha anat i segueix entre nosaltres i molt viu. 

Ha publicat el digital valenciaplaza una informació aquesta matí i en la mateixa GATA està entre altres cinc pobles més de la Marina Alta com són CALP, DÉNIA, ONDARA, PEGO i TEULADA, que possiblement siguen inclososo en el toc de queda. De moment, estan proposats ja. 
Ací teniu el comunicat íntegre:
   
"El Govern valencià ha proposat al Tribunal Superior de Justícia incloure, entre d’altres, al nostre poble Gata, per al toc de queda des de les 01h fins a les 06h cada dia fins el 16 d’agost.
L’objectiu d’estes mesures, reduïr al màxim la mobil·litat per a evitar l’augment de casos.
Des de la Regidoria de Governació i la Policia Local des de fa unes setmanes s’han agumentat els controls de velocitat i alcoholèmia, vigilància d’espais públics, confiscació de botellots i augment de denuncies a infractors. A més a més, la Guàrdia Civil del destacament de Gata també s’ha sumat i ha augmentat els controls i vigilància del terme municipal. Sumant-se així a l’intent de frenar actituts que van contra les normes covid.
Ara l’Ajuntament quedem a l’espera de la comunicació oficial que ens diga si s’accepta el toc de queda i la seua temporabilitat.
Si tots no posem tots de la nostra part, no podrem parar el COVID19. El virus continua amb nosaltres, siguem prudents, respectem les normes de distància, evitem espais tancats, utilitzem la mascareta i sobretot, assistiu a la cita de la vacuna. Sense vacunació no podrem doblegar el virus."
FONT: Regidoria de Governació i Policia Local, Ajuntament de Gata. // retall del diari digital ValenciaPlaza.

 

0 comentarios